La dansa urbana, en la seva màxima expressió, al Teatre de Roses a càrrec de Kulbik Dance Company

Kulbik

El grup de dansa urbana Kulbik Dance Company, guanyador del programa ‘Tu si que vales’, presenta a Roses el seu darrer espectacle, Cube

KulbikAquest diumenge, 20 d’abril, la companyia Kulbik Dance Company, grup creat al 2010 que fusiona la dansa urbana amb mim i poesia, sota la direcció artística del ballarí i coreògraf Kanga Valls, presentarà al Teatre Municipal de Roses la seva última creació, Cube, espectacle que va guanyar l’edició 2011 del programa televisiu ‘Tu si que vales’.

Kulbik aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk o reggae. Tot vertebrat per les tècniques més rellevants de l’street dance (popping, animation, locking, hype…) i altres disciplines artístiques com la dansa contemporània, la poesia o el mim. Aquesta fusió és l’essència de Kulbik i el que impregna l’atomosfera de les seves creacions.

Amb l’espectacle Cube, va guanyar l’edició 2011 del programa televisiu ‘Tu si que vales’. Un espectacle variat, de personalitat única que ja ha captivat milers d’espectadors. Les entrades anticipades es troben disponibles a l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, núm. 12, 2a planta), de dilluns a dijous, de 10 a 14 h. €

La venda d’entrades anticipada es troba disponible a les oficines de l’Ajuntament de Roses (plaça Catalunya, nº 12, 2ª planta) al preu de 15 €, de dilluns a dijous, de 10 a 14 hores.

A hores d’ara, la meitat de l’aforament de la sala teatral ja està venut.

L’espectacle tindrà lloc a les 19 hores.

Direcció i coreografia: Kanga Valls

Intèrprets: Susana Ayllón, Manel Cabeza, Aina Lanas, Kiko López, Sergi Orduña, Isaac Suárez, Kanga Valls