Suquet de peix de Rose

La diputada d’ERC Marta Vilalta manté una trobada amb els republicans rosincs

ERC-Ara Roses
Moment de la trobada entre la diputada d’ERC, Marta Vilalta, i republicans rosincs

Unes 50 persones es van aplegar al bar Croacks de Roses per conversar amb la diputada d’ERC Marta Vilalta

ERC-Ara Roses
Moment de la trobada entre la diputada d’ERC, Marta Vilalta, i republicans rosincs

La diputada al Parlament per Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Vilalta, va ser-hi ahir a Roses, convidada per la secció local d’ERC, per mantenir una trobada amb els republicans rosincs.

La trobada, que es va portar a terme al Croacks Bar, va ser presentada per l’alcaldable d’ERC-Ara Roses, Joan Plana, el qual va encoratjar als assistents la importància que ERC sigui forta al Congrés, però també als municipis, ja que “des dels ajuntaments som la primera línia per treballar dia a dia per a les persones, i només amb uns municipis republicans forts podem construir el país que volem”.

Per la seva banda, Marta Vilalta, en clau d’eleccions generals, va destacar la importància de ser forts a Madrid, perquè “només si som molts a Madrid podrem seguir fent sentir la nostra veu”, encoratjant als assistents a la trobada a anar a votar per ERC, “perquè  imagineu-vos la cara del tripartit del 155 quan l’Oriol Junqueras i en Raül Romeva seguin als seus escons”.

Vilalta va finalitzar les seves paraules afegint que “ens volen atemorits, però seguirem alçats i treballant per la República Catalana, perquè, ara més que mai Va de Democràcia”.