Fira de la Rosa de Roses

L’A.E. Roses aconsegueix una fita que “cap altre club de futbol ha assolit a Catalunya”

Agrupació Esportiva Roses
El primer equip de l’A.E. Roses que va assolir l'ascens a Primera Catalana

L’Agrupació Esportiva Roses ha aconseguit ascendir de categoria al seus dos equips amater en una mateixa temporada

El passat 14 de maig, el primer equip de l’A.E. Roses va aconseguir l’ascens a 1ª Catalana en guanyar al camp del Torroella de Montgrí per 1-2. I aquest passat diumenge, l’A.E. Roses B va fer el mateix en imposar-se a domicili a domicili davant el Recreativo Marca per un contund ent 0 a 6.

“Ha estat un fita històrica, perquè pugem a 1ª Catalana per primera vegada en aquest segle XXI, ja que l’últim com que vam jugar en aquesta categoria fa 28 anys, a la temporada 1994-95, quan Manel Saez era el president del club”, va manifestar l’actual dirigent de l’Agrupació Esportiva Roses, Sergi López, que va remarcar, a més, que “és una fita històrica també perquè cap equip havia  aconseguit abans a Catalunya ascendir de categoria als seus dos equips amaters en una mateixa temporada”.

Un ascens al que s’ha d’afegir el mèrit “que l’hem aconseguit amb jugadors formats a casa i clar, no és el mateix aquest ascens que el de fa 28 anys, quan es va aconseguir aquell ascens amb un cost superior de la plantilla formada principalment per jugadors de fora, i també que s’ha assolit amb un entrenador molt jove, de 28 anys, també format al club, com és l’Èric Pérez”, va explicar López.

L’equip de l’A.E. Roses B que va assolir l’ascens a Tercera Catalana

Per a la temporada 2023-24, el president de l’A.E. Roses s’ha marcat com a objectiu “aplicar el sentit comú, és a dir, continuant aplicant la política de la casa confeccionant un planter amb jugadors joves formats en el club, amb jugador no que tinguin la il·lusió de jugar a Primera Catalana, sinó la il·lusió de jugar amb l’A.E. Roses a Primera Catalana. Som un equip humil i hem de treballar amb els nostres recursos, és a dir, amb joves del planter per mantenir les dues categories, la Primera amb el primer equip, i la Tercera Catalana amb l’A.E. Roses B”.