L’A.E. Roses cau eliminat de la Copa Catalunya golejat pel Manresa

A.E. Roses
L'A.E. Roses va caure eliminat de la Copa Catalunya davant el Manresa

Els rosincs va perdre per 0 a 3 davant un equip de superior categoria i s’acomiaden de la Copa Catalunya

A.E. Roses
L’A.E. Roses va caure eliminat de la Copa Catalunya davant el Manresa

L’A.E. Roses va perdre per un resultat contundent a la ronda prèvia de les semifinals de la Copa Catalunya amateur, disputada a l’Estadi Municipal de Mas Oliva, a l’encaixar 3 gols i no fer cap danvant el Manresa C.E. de Primera Catalana, “sabíem que era un rival potencialment superior per la diferència de categoria, però tot això considero que el 0 a 3 és un resultat excessiu per les oportunitats que ha tingut cada equip”, va destacar el tècnic de l’A.E. Roses, Eduard Ortega, al final del partit.
El primer gol visitant va arribar al minut 14 després d’una rematada de Sergi Soler. Arran d’aquest gol els rosincs van tenir un parell d’oportunitats per igualar el matx, que van ser desbaratades pel porter visitant.

Ja a la segona part, el mateix jugador va fer el segon després d’un penal comès sobre Noah i quan l’entrenador rosinc ha realitzat els canvis “per revertir la situació, una badada defensiva a causa del cansament els han permet sentenciar el partit”.

Tot i el resultat Eduard Ortega va remarcar que “no es pot fer cap queixa de l’equip ni cap retret, ja que hem treballat igual de bé que el dia de la U.E. Figueres (partit de Festa Major que l’A.E. Roses va guanyar per 1 a 0), i només la carrega d’entrenament de la temporada i l’acumulació de fatiga ha provocat aquest resultat.

El tècnic rosinc es mostra confiati segur que els seus jugadors arribaran a punt de forma per l’estrena de la lliga i fer un bon paper al seu retorn a 2ª Catalana.