L’A.E. Roses clou la temporada 2018-19 complint els seus objectius

El sopar de final de temporada de l'A.E. Roses es va portar a la Sala Polivalent

El primer equip consolida la categoria de 3ª Catalana i els equips de base “continuen en la progressió en quant a la seva formació”

El sopar de final de temporada de l’A.E. Roses es va portar a la Sala Polivalent

El passat dissabte, l’Agrupació Esportiva Roses va cloure la temporada de futbol 2018-2019. Una temporada en la que segons el president de l’entitat, Sergi López, “el club ha complert els seus objectius, ja que el primer ha consolidat la categoria que era el que volíem amb la idea de conformar un bloc de jugadors competitiu per a que quan arribi el moment de pujar de categoria a 2ª Catalana quedar-nos, i no ser un equip ascensor”.

Recordem que el primer equip ha estat dirigit aquesta temporada 2018-19 pel coordinador esportiu de l’A.E. Roses, Ramón Pérez, al que el club va donar les regnes després que l’entrenador fitxat la temporada 2017-2018, Carles Santiago, no donés els resultats esportius esperats.

En aquesta temporada que acaba de finalitzar l’A.E. Roses ha quedat a mitja taula, a la 10ª posició. El primer equip ha estat pràcticament tota la lliga entre el deu millors equips del grup 15 de 3ª Catalana, però una mala ratxa de resultats va fer que de la jornada 21ª fins a la 33ª sortís del top ten, per acabar finalment el desè.
I per la temporada vinent Pérez continuarà compaginant les seves dues funcions de coordinador esportiu i entrenador del primer equip “per a que continuï amb el projecte que ens hem marcat a mig termini de fe un bloc fort de jugadors per aspirar a cotes més altres els propers anys”, va assenyalar el president.

I per arribar a tenir un grup de jugadors que conformin un primer equip competitiu, “un objectiu prioritari que ens hem marcat per l’any vinet és que el Juvenil pugi a 1ª Divisió per a que en un futur pugui nodrir de jugadors al primer equip”, va destacar López, per remarcar que “de fet, el que volem és tenir els equips de base a primeres i segones divisions, ja que servirà com a reclam per a que vinguin jugadors de Roses a jugar amb nosaltres i que actualment ho estan fent en d’altres equips”. I parlant dels equips de base, el president del club, va significar que “hem vist, tant personal del club, com pares i mares, tots els jugadors han fet una progressió en quant a la seva formació, i en aquest aspecte ens sentim satisfets de la tasca que hem portat a terme aquesta temporada”.

Un equip a 4ª Catalana

Sergi López va desvetllar que un dels projectes que té el club de l’A.E. Roses, “i que estem mirant el seu encaix econòmic i estructural, és la creació d’un equip per a jugués a 4ª Catalana, o be fer una filiació amb un altre club per cobrir aquesta categoria”.

L’acte de comiat de la temporada 2018-2019 va consistir en un reconeixement al municipal de Mas Oliva a tots els jugadors dels diferents equips del club, per seguidament degustar un sopar popular que es va desenvolupar a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports.