L’A.E. Roses clou una temporada per emmarcar

A.E. Roses

Eliminatòria de la Copa Catalunya entre l'A.E. Roses i l'Escala

El club rosinc aconsegueix el campionat de lliga de dos dels seus equips i serà candidat als Premi ‘Girona és esport’ de la Diputació de Girona

A.E. Roses
Eliminatòria de la Copa Catalunya entre l’A.E. Roses i l’Escala

L’Agrupació Esportiva Roses va celebrar ahir la festa-sopar de cloenda de la temporada. Una àpat que va tenir un aperitiu exquisit. Passar a la següent ronda de la Copa Catalunya. L’eliminatòria, a partit únic, va enfrontar al campió de la 2ª Catalana, l’Escala, amb el campió de 3ª, l’A.E. Roses, i com es juga al camp de l’equip d’inferior categoria es va disputar al Municipal de Mas Oliva. I els rosincs van aprofitar el factor camp per passar de ronda. Un gol de Mahamadu Jawara al minut 7 de la primera part va servir per certificar el pas a la següent ronda. Els homes d’Eduard Ortega van realitzar un partit molt seriós, desaprofitant fins i tot ocasions per sentenciar l’eliminatòria, per imposar-se a un rival de superior categoria.
Aquesta victòria va ser, en el dia que el club celebrava la festa de cloenda, la cirereta a una sensacional temporada “amb un balanç súper positiu, que a principis de temporada no ho esperàvem, com el fet de conquerir el campionat, i a més, a quatre jornades abans d’acabar la lliga”, va assenyalar el tècnic, el qual seguirà la temporada vinent al front del primer equip de l’A.E. Roses, “amb l’objectiu prioritari de mantenir-nos a 2ª Catalana amb la mateixa filosofia d’aquest anys, jugadors de casa amb tres o quatre reforços”.
Hicham Al Hamidi, davanter del primer equip del Roses es va mostrar “content d’haver superat al l’Escala, un equip potent, però sobretot de com ha anat la temporada en el seu conjunt”.
El proper rival de l’A.E. Roses a la Copa Catalunya serà el SantJoanenc “A”, que va derrotar per 3 a 1 al Cassà de la Selva, campió també de 3ª Catalana, però del grup 17.

Sopar i Festa de cloenda de la temporada 2013-2014

A les 21:00 hores es va començar a servir el sopar als 200 integrants del club, entre jugadors, tècnics i directius més els pares, mares i diferents familiars dels jugadors. Un sopar que es va celebrar a la sala annexa del Pavelló Poliesportiu i que va consistir en un aperitiu, entrants, fideuà, postre i cava.
Tot seguit de l’àpat, que va estar presidit per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i les regidores Anna Jorquera, d’Esports i Sílvia Useros, d’Ensenyament, que van voler acompanyar al president del club, Sergi López i la seva Junta Directiva en aquesta festa de comiat, tots els presents es van dirigir cap al terreny de joc del Municipal Mas Oliva per portar a terme els parlaments, així l’entrega dels trofeus de record de la temoporada 2013-2014 a cadascú dels futbolistes i entrenadors.
El president va felicitar, en primer lloc i després d’excusar la marxa de l’alcaldessa per malaltia, als jugadors del primer equip i de l’Aleví A pels seus títols de lliga. “Uns títols, va remarcar, que tenen un valor afegit, ja que heu aconseguit el vostre èxit respectant els valors més essencials del nostre club: el respecte, la humilitat, l’esportivitat, l’esforç i el sacrifici”.

A.E. Roses
Sergi López, durant els parlaments amb l’Anna Jorquera i Sívia Useros a la seva dreta

Sergi López va voler acabar el seu parlament fent reconeixement a dos jugadors, Marc Fages i Miquel Fuentes, per la seva implicació amb el club i que no van poder acabar la temporada per greus lesions. I sobretot, el president, va destacar “una persona que durant molts anys ha estat molt vinculada al club des de fa molt anys i que va tenir un greu problema de salut que sortosament ha superat”. Es referia a Omar Siboldi, al qual el porter del Juvenil A, Oscar González li va fer entrega d’un obsequi.
La regidora d’Esports, Anna Jorquera, després de dedicar unes paraules dedicades a tots els pares i mares dels jugadors per el seu recolzament, va anunciar que “l’Ajuntament ha proposat als equips de l’Aleví A i l’Amateur com a candidats als Premis de la Diputació de Girona ‘Girona És Esport’”.

Finalment es va procedir a l’entrega dels obsequis dels jugadors oficialitzada pel periodista Pitu Anaya, que a l’arribar el torn del primer equip li va cedir la paraula al jugador Xavi Fages, que va presentat al seus companys a l’estil de l’actual porter del Nàpols de la primera divisió italina, Reina, quan la celebració del campionat d’Europa de la selecció espanyola.
No va quedar tan bé, però la culpa no va ser d’en Xavi, sinó, suposem, que el grau etílic dels jugadors de la selecció, ara fa dos anys, era molt més elevat que el dels jugadors de l’A.E. Roses ahir a la nit.