Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

L’A.E. Roses estrena la seva samarreta centenària

Centenari de l'A.E. Roses
El president de l'A.E. Roses, Sergi López, flanquejat per l'alcaldessa Montse Mindan i la regidora d'Esports, Vero Medina, amb les samerretes de commemoració del centenari del club

L’Agrupació Esportiva Roses celebra enguany el centenari de la seva fundació

L’A.E. Roses és un club de futbol que es va fundar l’any 1921, i en la jornada 11 de la temporada de futbol 2020-21 de la 3ª Catalana, on juga el primer equip que s’enfrontava al Verges C.F.A., és quan el club ha decidit estrenar la samarreta de commemoració del seu centenari.

Centenari de l'A.E. Roses
La samarreta de commemoració de l’A.E. Roses és reversible

Una samarreta “d’un disseny modern on fusiona les franges taronges amb el blau a la part de sota, i a on la a part esquerra hi ha la llegenda “100 centenari 1921-2021”, ha indicat el president de l’A.E. Roses, Sergi López. Una samarreta que té la particularitat “que és reversible, un 2 x 1, així, si se li dona la volta la podem fer servir com a segona equipació”, ha desvetllat López.
Però, no només l’A.E. Roses ha confeccionat la samarreta de commemoració del centenari que “a partir d’ara lluiran tots els equips del nostre club al llarg de la temporada, ja que hem també hem fet polos per a que els puguin adquirir qualsevol persona de Roses i participin del centenari de la  primera entitat esportiva del poble en arribar als 100 anys”, ha explicat Sergi López.

A l’estrena de la samarreta del centenari han estat l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Esports, Vero Medina, la qual ha manifestat que “es un goig que una entitat esportiva celebri 100 anys, implica un esforç en quant al treball, constància i difusió de valors entre els esportistes basada en la competició i la salut, i des de l’administració volem posar-nos a la seva disposició i recolzar en tot moment al club”.

Per la seva banda, l’alcaldessa ha assenyalat que “aquest any Roses estarà de festa grossa perquè si bé es cert que l’A.E. Roses és la primera entitat esportiva de la Vila que compleix 100 anys, no ho és menys que hi ha una altre entitat, com és el Pòsit de Pescadors que també enguany celebra el seu centenari, i el desitgem que totes dues, tot i la pandèmia, puguin celebrar tots aquells actes que tenen previst per reflectir tots aquests 100 anys d’esforç, de treball i de constància perquè no tothom arriba a fer 100 anys i és la gent que treballa de valent la que fa possible que aquestes associacions es mantinguin en el temps”.

Llibre del centenari de l’A.E. Roses

A banda del samarreta de commemoració del centenari, l’Agrupació Esportiva Roses ha editat un llibre del centenari, que ha anat a càrrec de la rosinc Xènia Berta, el qual, com no arribarà a temps per al Dia del Llibre, el 23 d’abril, “que era la nostra idea principal, però com no serà possible hem decidit agafar una data assenyalada per la seva presentació com és el dia gran de la festa major de Roses, el dia 15 d’agost”, ha desvetllat el president del club.
Tot i això, està previst que el 15 de maig surti en pre-venda el llibre a un preu 5 € més barat del seu cost final, que serà de 25 euros.

Golejada de l’A.E. Roses per 5 a 2

L’estrena de la samarreta centenària ha estat molt positiva per al primer equip ja que ha golejat al Vergés per 5 gols a 2 tot i jugar amb només 10 jugadors per l’expulsió al minut 28 de Nelson Hinojosa. Resultat que els ha enfilat a liderar per unes hores el grup 16 de 3ª Catalana, fins que el líder de la categoria, el Bisbalenc, ha guanyat el seu partit com a local contra el Pals.
Els homes que entrena Rubén Pérez són actualment segons amb 16 punts, a dos del Bisbalenc.