Inici Actualitat L’A.E. Roses jugarà la temporada vinent en una catifa

L’A.E. Roses jugarà la temporada vinent en una catifa

En aquest catifa de l'estadi municipal del Mas Oliva jugarà l'A.E. Roses la temporada vinent

La renovació de la gespa sintètica de l’estadi municipal del Mas Oliva, on juga com a local l’A.E. Roses, ja és una realitat esdevenint una catifa per a la pràctica del futbol

12 anys utilitzant i jugant al futbol dia sí, dia també amb la mateixa gespa sintètica. Un terreny  de joc que ja no estava a l’alçada ni tan sols d’un equip de 3ª Catalana com és l’A.E. Roses.

Això s’ha acabat, perquè ara l’estadi municipal del Mas Oliva compta amb una nova catifa després que s’ha hagi  substituït una superfície total de 7.125 m2 de gespa sintètica corresponents al camp de futbol i als seus perímetres, que inclouen un camp longitudinal de futbol 11 de 105 x 65 metres i dos camps transversals de futbol 7.

“Calia fer-ho, la vida útil de la gespa sintètica és de 10 anys i aquesta ja portava 12 amb un ús continuat perquè a banda dels partits de futbol oficials entrenen cada dia els equips de futbol de l’A.E. Roses”, ha manifestat la regidora d’Esports, Vero Medina, per destacar que “l’empresa havia donat 5 setmanes de termini d’execució dels treballs de renovació i en un mes ja han entregat el projecte fet, per la qual cosa ja es pot utilitzar el camp pels Campus d’estiu”.

Ara, l’Ajuntament de Roses haurà de convocar un concurs per decidir l’empresa que s’ha de fer càrrec del manteniment, tant de l’estadi municipal del Mas Oliva com de La Vinyassa, per a que tots dos camps estiguin en perfectes condicions per a la practica de futbol en tot moment.

Exit mobile version