L’A.E. Roses presenta 20 equips per a la temporada de futbol 2018-19

Agurpació Esportiva Roses
Tots els equips de l’A.E. Roses de la temporada 2018-19

El passat diumenge l’Agrupació Esportiva Roses va presentar als 241 jugadors amb els que compta el club per la nova temporada de futbol

Agurpació Esportiva Roses
Tots els equips de l’A.E. Roses de la temporada 2018-19

241 jugadors federats en els 20 equips que té actualment l’A.E.Roses es van presentar el passat diumenge davant el seu públic. 241 jugadors pels quals l’Agrupació Esportiva Roses té l’objectiu “de continuar de formar-los a com a persones aplicant els valors del sacrifici, l’esforç, el respecte i la humilitat, sobretot en els equips dels més petits, a partir del Cadet sí que és veritat que hi ha un nivell més competitiu, però sempre respectant el full de ruta que aquests nens han tingut en la seva formació quan jugaven en equips en edat més jove”, va afirmar el president del club, Sergi López.

Pel que fa al primer equip l’objectiu prioritari ja no és pujar a 2ª Catalana com l’any passat quan es va fitxar a Carlos Santiago per aconseguir-ho. Una aposta persona de López que no va donar el resultat esperat, i que enguany ha posat tota la seva confiança en el director esportiu de l’A. E. Roses, Ramon Pérez, per a que porti les regnes del primer equip, “però no per pujar, sinó per consolidar-lo a 3ª Catalana, perquè hem de ser sensats, tocar de peus a terra i esperar el moment de tenir el material humà per competir com a club de poble en una categoria com la 2ª Catalana, que és molt exigent”.

Camp de gespa i nova coberta per a les grades

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va ser-hi present a la presentació de la nova temporada de futbol de l’A.E. Roses, i després d’excusar l’absència del regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández, amb motiu del seu viatge solidari, va anunciar que “el regidor d’Esports m’ha demanat que us digui que aquesta temporada vinent serà una realitat el que us va prometre, el canvi de gespa i la nova coberta de les grades i, com no, la nova entrada al camp quan acabin les obres, que esperem que sigui en el temps previst”. Dit això, Mindan, va desitjar “una molt bona temporada de futbol a tots els equips de l’A.E. Roses”.

L’A.E. Roses perd davant el líder, l’Empuriabrava per 1 a 3

Després de la presentació el primer equip de l’A.E. Roses va jugar el partit corresponent a la 8ª jornada de la lliga de 3ª Catalana, que el va enfrontar contra l’Empuriabrava, que actualment lidera la classificació sense conèixer la derrota el que portem de lliga.
Els homes de Ramon Pérez, tot i avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Tissera no van poder fer res davant el potencial de l’equip d’Empuriabrava i van acabar perdent per 1 a 3.