Programa Reallotgem

L’A.E. Roses s’emporta el ‘Derbi’ rosinc de 2ª Catalana al guanyar 2 a 0 al Base Roses

Derbi de 2ª Catalana de futbol
Juan Carlos Caballero no va poder aturar el llançament de falta d'Hicham que va significar l'1 a 0

Partit clàssic de Derbi que no va destacar pel bon futbol i si per la intensitat que es va jugar

Juan Carlos Caballero no va poder aturar el llançament de falta d’Hicham que va significar l’1 a 0

L’A.E. Roses i el Base Roses van disputar al municipal de Mas Oliva un partit clàssic de Derbi, Molt de respecte entre dos conjunts, molta intensitat per part dels jugadors i soporífer per als aficionats en quant al joc. Clàssic perquè aquestes variables (respecte, intensitat i poc futbol) en partits entre dos equips de la mateixa població, ja es sigui Roses, Barcelona, Sevilla o Madrid, s’han donat en més d’una ocasió.

La primera part va destacar sobretot, per les imprecisions, les pèrdues de pilota massa fàcils, tant per part dels locals com dels visitants, que va provocar que la pilota ni olorés cap de les dues xarxes defensades per Cristian Raño i Juan Carlos Caballero, que es van anar al descans amb la seva porteria a zero.

Aquest empat al descans “ha estat la clau per a nosaltres, perquè sabem que el Base fa molt bones primeres parts”, va explicar el tècnic dels locals, Eduard Ortega.

La segona part es va desenvolupar amb el mateix patró que la primera, molt joc al mig del camp i poquíssimes ocasions de gol clares. Joc avorrit per la grada, que ahir va presentar una bona entrada. Tot això, l’equip que més va intentar trencar la igualada que reflectia el marcador va ser el Base Roses, però sense sort, “sabem que a l’A.E. Roses li fan poques ocasions de gol, hem intentat entrar entre línies però a l’hora de definir no hem estat encertats”, va lamentar l’entrenador visitant, José Santos.
Era un partit que “el primer que marqués s’emportaria la victòria”, va assenyalar Ortega.
I així va ser, després d’una oportunitat desaprofitada pels visitants, l’A.E. Roses va comptar amb un llançament de falta a la frontal de l’àrea, que executat magistralment per Hicham va fer inútil l’estirada de Caballero.

Corria el minut 77 i els locals s’avançaven en el marcador. Però dos minuts després l’arbitre va decidir deixar als locals amb 10 jugadors per expulsió de Luis Tissera per una dura entrad a un rival. El jugador només portava al camp 13 minuts, ja que havia sortir al 66 en substitució d’Albert Sala.
Tot i això, l’A.E. Roses no només va saber mantenir el resultat, sinó que van sentenciar el derbi rosinc de 2ª Catalana per mediació de Julià Genovès a falta de dos minuts per acabar el matx.

Una victòria molt important pels locals ja que “tenim una plantilla molt curta on tirem del juvenil per completar les convocatòries”, va afirmar Ortega.
Per la seva banda, Santos, va treure ferro a la derrota assenyalant que “hem de continuar amb el bon joc que estem fent, i aixecar-se d’aquesta derrota i sumar el màxim de punts per assegurar la salvació”.

Després del partit d’ahir el Base Roses continua a la sisena posició de la general amb 17 punts, i l’A.E. Roses, tot just darrera, a la setena, amb 16 punts.