L’A.E. Roses supera l’èxit de participació a la seva Quina Infantil de Nadal

Quina Infantil A.E. Roses
La Quina Infantil de l'A.E. Roses va emplenar per segon cop l'envelat de la plaça Frederic Rahola

El president del club, Sergi López, vol que aquesta quina dedicada a la mainada esdevingui en una tradició de les Festes de Nadal de Roses

Quina Infantil A.E. Roses
La Quina Infantil de l’A.E. Roses va emplenar un altre cop l’envelat de la plaça Frederic Rahola

La segona Quina Infantil de Nadal del club de futbol de l’Agrupació Esportiva Roses va repetir l’èxit de participació assolit en la seva primera edició.
Tot i que va haver una errada en el cartell d’informació de les quines, on posa que totes comencen a les 18:30 hores, quan aquesta infantil ho va fer a les 16:30 hores, la gent va respondre a la cita convocada per l’A.E. Roses per a que els rosinc i rosinques anessin a l’envelat de la plaça Frederic Rahola portant al seus fills i filles per participar en aquest joc tradicional popular i sense finalitat de lucre que se circumscriu a les festes de Nadal i Reis. “Si l’any passat la participació dels més joves de la casa acompanyats dels seus familiars va superar les nostres previsions, enguany, sens dubte, no només hem tornat a reeditar, sinó que hem superat l’èxit de participació d’aquesta Quina Infantil amb més de 300 persones jugant aquí a l’Envelat, tot i l’errada que vam tenir dels horaris”, va afirmar el president de l’A.E. Roses.

López, després de comprovar l’èxit de participació que ha tingut la Quina Infantil en les dues úniques edicions que s’han fet fins ara, va assegurar que l’agradaria que “aquesta quina infantil esdevingués en una tradició, és a dir, que sigui com la quina tradicional que es porta celebrant des de fa molts anys i que l’A.E. Roses sigui, una vegada més, la que hagi proposat una activitat per a que gaudeixi tot el poble”.

La mainada, a banda poder emportar-se un munt de jocs i joguines, que eren els premis lliurats en aquesta Quina Infantil, van gaudir d’un berenar fet per l’organització a base de xocolata amb melindros.