L’A.E. Roses tanca una temporada “globalment, com a club, molt bona”

A.E. Roses

Un moment de la cloenda de temporada de futbol de l'A.E. Roses

Aquest dissabte passat, l’A.E. Roses va cloure la temporada de futbol 2017-2018

A.E. Roses
Un moment de la cloenda de temporada de futbol de l’A.E. Roses

El camp municipal del Mas Oliva i posteriorment la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports van ser els escenaris de la festa de cloenda de temporada de l’A.E. Roses.

Una temporada que tot i que el primer equip va perdre la categoria, baixant a 3ª Catalana, va ser molt ben valorada pel president de l’entitat, Sergi López, “globalment, a nivell de Club, ha estat molt bona, perquè no es pot valorar la temporada com a club de manera negativa perquè un equip hagi perdut la categoria, ja que no només s’ha de valorar els èxits esportius, i a nivell de club la temporada ha sigut molt bona, perquè és l’any que més jugadors i equips de futbol hem tingut i en el qual hem vist una gran progressió en el futbol base”.

Una gran progressió en el futbol de formació que va tenir la seva recompensa amb els títols de lliga i l’ascens del Benjamí A i el Benjamí E, “sí, el primer jugarà l’any vinent a Preferent i el Benjamí E no ho farà perquè juga a la lliga que es fa sota el paraigües del Consell Comarcal”, va afirmar Sergi López.

Tots els jugadors de tots els equips van sortir al centre del camp per acomiadar-se de la seva afició fins la temporada vinent, després que la Junta obsequiés a cadascú amb un obsequi de record de la temporada de futbol 2017-18, per seguidament anar tots plegats, jugadors, familiars i afició a la Sala Polivalent a gaudir del sopar de fi de temporada.