L’A.E. Roses, un club referent a nivell de la província de Girona

A.E. Roses

L’Agrupació Esportiva Roses va portar a terme, ahir diumenge, la presentació dels seus equips per a la temporada 2013-14

A.E. RosesEl delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, present a la presentació dels equips de l’A.E.Roses per a la temporada 2013-14, va afirmar durant els parlaments que “aquest club és un referent no a nivell comarcal com ha dit el president, sinó a nivell de la província de Girona”, subratllant així les paraules de Sergi López, màxim responsable de l’entitat quan, dirigint-se al respectable, va assenyalar que el club era un referent  a nivell comarcal, ja que “aquest és el cinquè any del projecte de l’actual junta i, actualment, som un dels clubs més sanejats econòmicament i aquesta temporada és la de consolidació” va afirmar López.

El president de l’Agrupació Esportiva Roses va remarcar que “hem arribat al màxim d’equips que podem gestionar si volem donar un servei correcte adequat a les nostres instal·lacions”.

El delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol va dirigir-se en primer lloc a la directiva per reconèixer-li la feina ben feta, definint al club com un dels referents de la província, en segon lloc als jugadors dient-los “jugueu, passeu-vos-ho bé i disfreteu” i en darrer van llençar un missatge als pares “que practiquin el joc net i el respecte cap els jugadors i l’àrbitre” .

I parlant de joc net el president ha fet entrega de diverses pilotes com a símbol de joc net. La primera ha anat a parar mans del jugador del PreBenjamí C, Pau Muñoz, i la resta Sergi López les ha lliurat al delegat de la F.C.F, Jordi Bonet, i a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que juntament amb la regidora d’Esports, Anna Jorquera, van ser presents a la presentació dels 217 jugadors dels 15 equips que gestiona el club.
Jorquera va desitjar tant a la junta directiva com als jugadors “sort i energia per afrontar aquesta temporada, i espero que per al comiat de la mateixa podem parlar de molts d’èxits” .

Per la seva banda,, Mindan va encoratjar “al públic per a que assisteixi als partits cada diumenge per animar als diferents equips”, després d’assenyalar que tan ella com la regodors d’Esports eren al camp “per donar el nostre recolzament al club en aquesta nova temporada”.

Durant l’acte de presentació de la temporada de futbol es va reconèixer la confecció, per part d’un membre de la Junta, Juan Antonio González, d’una catifa amb l’escut del club.

Després de la presentació s’ha disputat el partit corresponent a la lliga de 3ª Catalana entre l’A.E. Roses i el Vilabertran, i en el qual l’equip local ha aconseguit la victòria gràcies a un solitari gol de Hicham EL Hamidi. Tres punts que donen el liderat en solitari al club rosinc després que la Marca de l’Ham donés la sorpresa al camp de l’Empuriabrava a l’imposar-se per 1 a 2.