La Federació Catalana de Futbol dona per acabades les competicions

Federació Catalana de Futbol

Totes les lligues regionals per sota de la 3ª Divisió es donen per finalitzades, tot i que la FCF obrirà una consulta amb els clubs de futbol per conèixer la seva opinió

La Federació Catalana de Futbol ho va avançar als clubs dimecres passat, però ahir dijous, en un comunicat oficial, els va notificar la finalització de tots els campionats que depenen de la seva organització, és a dir, totes les lligues regionals per sota de la 3ª Divisió, seguint la recomanació de la Secretaria General de l’Esport i l’Educació Física. Tanmateix, la Federació s’emplaça a mantenir converses amb els diferents clubs durant el transcurs de les pròximes setmanes per determinar l’opinió d’aquesta decisió. 

Aquest és el comunicat:

La FCF acorda donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020, consultarà als clubs per conèixer la seva opinió i elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català.

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest dijous la reunió telemàtica de la Junta Directiva corresponent al mes d’abril, amb els següents acords:

  • Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de la FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació emesa en el dia d’avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.
  • Obrir al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.
  • Continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs.

La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol , i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.