Suquet de peix de Rose

La festa de disfresses continua sent l’única protagonista del Carnaval de Roses

Les ganes de reviure el Carnaval després d’un any sense i les ganes de gaudir de valent la festa de disfresses van envair ahir l’Avinguda de Rhode i el port pesquer de Roses

Tarda magnífica per passejar, tarda assolellada per desfilar, tarda idíl·lica per lluir cadascú la seva disfressa. Amb aquestes tres variables es va desenvolupar la desfilada infantil del Carnaval de Roses, perquè tot i que enguany és un Carnaval excepcional pels motius arxi-coneguts, ahir, dissabte, va ser el torn de la mainada, que acompanyats dels seus progenitors van desfilar per l’Avinguda de Rhode.

I les ganes de poder tornar a celebrar la festa, les ganes de saltar, de cantar, de ballar, de passar-s’ho bé van protagonitzar tant la rua com la festa del port. Una festa que es va desenvolupar amb total normalitat, a excepció del noi que sense polsera, i en estat ebri, es va colar per la tanca de la carretera del Far per caure tot seguit al buit a una alçada d’entre 2 i 3 metres. El jove, que pateix epilèpsia, li va sobrevenir un atac a causa de la quantitat d’alcohol ingerida, de la caiguda i que no s’havia pres la medicació. Els serveis mèdics se’l van emportar cap a l’Hospital de Figueres i ha avui ja l’han donat l’alta.

I a excepció d’aquest episodi la festa va continuar sent l’única protagonista durant el dissabte del Carnaval de Roses!