La Festa dels Ferrari a Roses no la desllueix ni la pluja

Ferrari a Roses

Ferraris a La Ciutadella de Roses

Un total de 55 Ferraris han visitat aquest  matí Roses dins l’activitats programades dins de l’agermanament de les Scuderia Ferrari Costa Brava i la Scuderia Ferrari Costa d’Amalfi de Itàlia

Ferrari a Roses
Ferraris a La Ciutadella de Roses

La Scuderia FerrariClub Costa Brava es va fundar el passat mes d’octubre, per la qual cosa els seus responsables van haver d’anar “a Maranello, la central de Ferrari, a sol·licitar el poder crear-la”, ha explicat el seu president Guido Galli.

El mateix dia i la mateixa situació va passar la Suderia Ferrari Club Costa d’Amalfi de Itàlia, amb el seu president, Valerio d’Amore, al capdavant. I a Maranello van sol·licitar l’agermanament entre totes dues Scuderies. Ferrari va donar el seu consentiment i aquest tarda, durant la celebració d’un dinar al Castell de Peralada s’ha portat a terme amb els dos presidents de cadascuns dels Clubs, i la presència del directiu de Ferrari, Mauro Apicella, el primer agermanament en la història de Ferrari.

“Ha estat un agermanament ‘Cost a Cost’ perquè totes dues Scuderies pertanyem a una Costa, nosaltres a la Costa Brava i ells a la Costa d’Amalfi, al golf de Nàpols” ha remarcat Galli.

Per la seva banda, el president del Club Ferrari italià, Valerio D’amore, ha expressat “el paisatge magnífcic i meravellós que teniu aquí, tot i que nosaltres no el podem gaudir pel mal temps i la pluja”.

En aquesta Festa dels Ferrari s’han donat cita 130 participants, amb un total de 59 vehicles d’alta gamma, 55 d’ells de la marca Ferrari. Els italians van arriba ahir, divendres, al port de Barcelona des de Itàlia. Aquest matí han visitat el Port Esportiu de Roses, per dirigir-se tot seguit a la Ciutadella, on els prestigiosos i moderns Ferrari s’han barrejat amb el patrimoni històric rosinc de la fortalesa emmurallada.

Ferrari a Roses
Valerio d’Amore i Guido Galli

Després d’haver fet l’agermanament al Castell de Peralada, i gaudir d’un simulador de Formula 1, aquesta nit celebraran un sopar de gala, també a Peralada, on rebran la visita del pilot de Ferrari, Marc Gené.

Demà, diumenge al matí, tenen previst fer una visita al Museu Dalí i a la tarda passar pel túnel de vent d’Empuriabrava. I a la nit tornaran un altre cop a Roses per sopar al Tramonti i al SódeMar mentre el Ferrari s’exhibiran a l’Avinguda de Rhode.

Si el temps acompanya, està previst fer una exhibició a la tarda, abans de sopar, dels potents motor Ferrari. Però si plou com avui no serà possible per no prendre riscos innecessaris, tot i que “la Festa Ferrari el temps no la deslluirà pas” ha manifestat de manera optimista Guido Galli.

Dilluns, la comitiva ferrarista té previst visitar el Kart de l’Escala, on es va formar l’actual pilot de Ferrari de Formula 1, Fernando Alonso. I després de dinar tots els participants marxaran cap a casa. Uns no es mouran de la  Costa Brava i altres regresaran a la Costa d’Amalfi, Itàlia.