Roses Cultura

La Festa Major de Roses inaugura avui els actes festius amb un concert de l’Orquestra Maravella

Festa Major de Roses 2021
L'Orquestra Maravella inaugurarà aquesta nit els actes festius de la Festa Major de Roses 2021

L’Orquestra Maravella oferirà a les 22 hores d’avui divendres, 6 d’agost, una actuació a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

Amb les entrades exhaurides des de fa dies s’inaugura aquesta nit de 6 d’agost la Festa Major de Roses 2021. I una bona festa major no s’enceta sense una bona orquestra, així que l’Àrea de Cultura i Festes va decidir comptar amb una de les bones: l’Orquestra Maravella.

I a l’igual que l’any passat, l’escenari escollit per celebrar aquest concert serà l’envelat de la plaça Frederic Rahola “perquè esdevé, com es va demostrar durant la Festa Major de 2020, un espai adient per acollir actes culturals complint el protocol de seguretat a causa de la pandèmia”, ha manifestat el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

Unes mesures de seguretat que fan que el públic hagi de gaudir de l’actuació de l’Orquestra Maravella assegut en cadires convenientment separades per mantenir la distància de seguretat. Per aquest motiu, seran 416 persones les que en podran gaudir de l’espectacle en haver fet la reserva prèvia corresponent.