La fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer compleix 20 anys de solidaritat

Fundació Roses Contra el Càncer
560 persones van assistir a la 20ª Fidueada de la Fundació Roses Contra el Càncer

Un any més, i ja són 20, l’envelat de la plaça Frederic Rahola va acollir la fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer

Fundació Roses Contra el Càncer
560 persones van assistir a la 20ª Fidueada de la Fundació Roses Contra el Càncer

20 anys de fideuada solidaria. 20 anys que porta treballant la Fundació Roses Contra el Càncer per als malalts i familiars.
La fideuada ja esdevé una tradició anual com d’altres que organitza l’entitat oncològica-social per tal d’ajudar als seus associats i usuaris.
I l’envelat, donada la resposta tant de la ciutadania de la Vila com de la comarca, sembla que es queda petit, ja que recordem l’any passat va encabir més de 600 persones, i enguany van ser “560 persones, la qual cosa es fa estar molt contents, perquè la gent no ens falla mai, tant la gent de Roses com dels pobles del voltant sempre ens acompanya”, va manifestar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Els diners recaptats en aquest àpat solidari serviran per “poder pagar les nòmines de la psicooncòloga, la Mercè Homs, la treballadora social, l’Elisabeth Lloansí, i la d’oficial administrativa, la Marina Delteil, les quals porten a terme una tasca necessària, imprescindible i molt important dins la nostra entitat, una tant per ajudar a les persones que estan patint la malaltia com per aquelles que ja l’han superat, i les altres per l’organització de les moltes accions i esdeveniments que portem a terme durant l’any”, va explicar Serra.

Cal destacar que entre els comensals hi havia representants de l’Ajuntament de Roses, com la mateixa alcaldessa, Montse Mindan, i regidors tant de l’equip de govern com de l’oposició, i representants de la medicina com el doctor Manel Espinet, director del CAP de Roses, i el doctor Arcadi Boixaderas, del centre sociosanitari Bernat Jaume de Figueres.

La fideuada, elaborada per l’equip de cuiners de l’Enric de la Jana i servida pels voluntaris de la Xarxa de Convivència i de la mateixa Fundació Roses Contra el Càncer, “als que vull agrair especialment al seva col·laboració perquè sense ells no es podria fer” va afirmar Pilar Serra, va ser el plat principal d’un menú molt complert, ja que d’entrants hi havia amanida, peix fregit i muscles, i de postres bunyols i garnatxa.

Un menú complert com esplèndida és la solidaritat de la ciutadania de Roses i la comarca de l’Alt Empordà.