La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

El Gran Dictat

La prova final d’aquest concurs impulsat i popularitzat per TV3, tindrà lloc aquest divendres, 26 d’abril a la seu del Consell Comarcal

El Gran Dictat El Consell Comarcal de l’Alt Empordà serà la seu, aquest divendres d’11 a 13 hores, de la final d’El Gran Dictat, una iniciativa que promou l’Àrea de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest concurs, que va ser emès per TV3 des del 10 de setembre de 2009​ fins al 9 de gener de 2017, ha comptat amb el suport de diversos instituts de la comarca, amb la realització de les proves i eliminatòries prèvies.

Així, aquest divendres, després de la correcció de textos que seguirà els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya en el marc d’aquesta prova, es procedirà al lliurament de premis. El guanyador rebrà un val de 200 euros per a material escolar, el segon, un val de 100 euros, i el tercer, un val de 50 euros. Els tres finalistes rebran una trofeu commemoratiu de la jornada. Hi haurà un premi col·lectiu per a la classe del guanyador del primer premi, consistent en un servei d’autobús gratuït per traslladar els alumnes a qualsevol lloc de la comarca durant aquest curs escolar.