La final del segon concurs Duel de Guitarres de Roses esdevé en tot un espectacle sonor

Duel de Guitarres de les Barraques de Roses

Elias Andrada durant el solo que el va donar com a guanyador del segon Duel de Guitarres

El gironí Elias Andrada guanya el segon concurs Duel de Guitarres de les Barraques de Roses

Duel de Guitarres de les Barraques de Roses
Elias Andrada durant el solo que el va donar com a guanyador del segon Duel de Guitarres

Dissabte, 15 d’agost,dia gran de la Festa Major de Roses, les Barraques van acollir la final del segon concurs Duel de Guitarres, on en aquesta edició, els dos participants finalistes de la preselecció realitzada a través de les xarxes socials el gironí Elias Andrada i el palafrugellenc Vadyn Nazurkevych, es van enfrontar entre ells amb les seves guitarres, realitzant diferents solos que van ser valorats pel jurat.

El concurs va començar amb un solo del guanyador de l’edició de 2014, en Guillem Camós, que va fer una exhibició del seu domini de les guitarra, al que se li va unir després el guitarrista dels Trece Días, Alex Pérez. Camós i Pérez, van improvisar sobre l’escenari durant una estona i van demostrar les seves habilitats com a guitarristes.

El concurs, que va comptar amb un jurat format pel propi Alex Pérez, guitarrista del grup Trece Días, el cantant dels figuerenc Erio Victor Marín i Albert, guitarrista de Kuagula.

Els participants es van enfrontar entre en dues rondes d’1 minut de durada sobre una base feta per l’organització, i en 2 rondes més de 2 minuts, i el jurat, davant la dificultat de poder triar al guanyador, degut a la gran técnica dels dos guitarristes els van fer realitzar una nova ronda on amb els dos guitarristes sobre l’escenari es van anar intercanviant frases de guitarra.

Finalment el jurat va triar al gironí Elias Andrada com el guanyador d’aquesta segona edició del concurs.

El premi per aquest va ser un lot de productes Mortiz gentilesa de Vins i Caves Francesc, 100€ de descompte en la compra de productes Anytone, 15% de descompte en la botiga Món Music de Figueres, un CD de Trece Días, els dos EP’s publicat d’Erio i el nou cd dels Olvido.