La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 acull més de 400 demandants de feina

Fira d’Ocupació Alt Empordà +45
La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 es va celebrar aquest passat dimecres a Vilafant

24 empreses de la comarca van presentar 51 ofertes de feina a la quarta edició d’aquesta Fira d’Ocupació +45 que suposaran 203 llocs de treball

Vilafant va acollir aquest passat dimecres la IV Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 coorganitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Roses, Vilafant, Castelló d’Empúries i Figueres, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.
La fira va comptat amb la participació de 400 persones que cerquen feina i 24 empreses amb 51 ofertes que suposaran 203 llocs de treball. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens.

La Fira d’Ocupació Alt Empordà +45 té l’objectiu d’impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els majors de 45 anys i difondre estratègies per cercar feina. Els assistents demandants de feina han triat les empreses que ofereixen llocs de treball adients al seu currículum i s’hi han reunit en torns de deu minuts. En aquestes trobades les empreses han fet les preguntes i indagacions pertinents per triar l’aspirant idoni per al lloc de feina.

Van participar oferint feina les següents empreses o entitats: Carrefour, Grup Mifas, Hotels Prestige, Sersa, Clean Deal, Pierre & Vacances, Diversport, Grup Tramuntana, Kloop Camper, Heco, Lamarca, Condis, Metal·listeria Miquel, Iman, Càmping Las Palmeras, Txot’s Sidreria, Fundació Salut Empordà, Mineralia, ConsultaNB, Areas, Randstad, Facility Services, Unió d’Empresaris de la Construcció i Marlex

Complementàriament es van realitzar dos tallers; un de risoteràpia per augmentar l’autoestima i un altre per descobrir els potencials dels demandants de feina de més de quaranta-cinc anys. Les empreses també van poder escoltar una xerrada del Servei d’Ocupació de Catalunya on els van informar de les línies d’ajut a la contracció per a aquest nínxol d’edat.

Per potenciar l’assistència d’aspirants i que la distància no fos un impediment es van habilitat dos autobusos. Les àrees de Promoció Econòmica de les administracions organitzadores van valorar molt positivament la jornada d’aquest esdeveniment que ja es pot donar per consolidat.