La forta calor protagonitza la 1ª Fira del Disc i de la Música de Roses

1ª Fira del Disc i de la Música de Roses

El grup Wallnait tocant a l'escenari del Ziggurat durant la 1ª Fira del Disc i de la Música de Roses

Disset cantants i grups musicals i 7 firaires especialitats van participar a la 1ª Fira del Disc i de la Música de Roses

1ª Fira del Disc i de la Música de Roses
El grup Wallnait durant la seva actuació a la 1ª Fira del Disc i de la Música de Roses

Calor, molta calor la que va fer diumenge, 21 de juny, a Roses. Jornada en que se celebrava el Dia Internacional de la Música i en la que la Vila rosinca va organitzar la 1ª Fira del Disc amb concerts arreu del municipi.

Però ni la calor va fer tirar enrere als músics que al llarg del dia van tocar en diferents escenaris, situats al passeig de Santa Margarida, a l’escultura del Ziggurat al final de la Rambla Ginjolers, i a la plaça Catalunya, centre neuràlgic de la Fira del Disc, on firaires provinents de Malgrat de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Vic, Bigues i Riells i Girona van oferir comprar, vendre o simplement intercanviar vinils, cd’s i material musical nou i de segona mà.

Els concerts es van encetar a les 11 del matí a la plaça Catalunya i els encarregats d’inaugurar el Dia de la Música van ser Els Pescadors de Roses. Un escenari, el de la plaça pel qual van passar posteriorment Cardona de Amores, Dalton X, AAsometric, De Lao a Lao, Ian Sala, Terry Patrick Ryan i Moonwalkers, que van ser els encarregats de tancar els concerts del Dia de la Música sobre la mitjanit.

I si a la plaça Catalunya durant tot el dia va haver-hi actuacions musicals als altres dos escenaris, el passeig de Santa Margarida i el Ziggurat es van encetar a primera hora de la tarda. Així, en la marina residencial de Roses van ser els Eslabón Perdido, Roadhouse i D Gremlins els que des de les 18 fins a les 22 hores van delectar amb la seva música als vianants del passeig.

I en l’escultura del Ziggurat el protagonistes van ser des de les 17 hores i fins les 11 de la nit, Adrià DJ, Atro, Dark Tales, Walnait i Neurotic Hell.

Cal destacar que pels carrers de la Vila, durant la tarda, el grup de percussió d’Ociar’t va portar a terme una cercavila.

Gairebé una vintena de cantants i grups musicals van actuar durant la 1ª Fira del Disc i de la Música de Roses i en la que el seu impulsor, Xavi Gorro, va valorar “molt positivament, tot i la forta calor, la gent ha respòs i ha vingut, sobre tot a la tarda i al vespre”, el qual espera que l’any vinent es pugui celebrar la segona edició d’aquesta Fira del Disc i la Música de Roses.

Però abans d’això, Gorro, posarà en marxa l’organització de la 2ª edició del Duel de Guitarres de la Festa Major de Roses, que l’any passat va esdevenir un èxit i enguany se celebrarà el dia 15 d’agost.