Programa Reallotgem

La Fraternal de la SUF organitza un maridatge de dolços nadalencs amb vins i escumosos dolços

Segon tast de vins del Bar La Fraternal de la SUF emmarcat en el cicles de tastos organitzat per aquest establiment de restauració emblemàtic de Roses

Al passat mes d’octubre el Bar La Fraternal de la SUF va iniciar un cicle de tast de vins a càrrec de la sommelier Laura Serrano. Un cicle que es va inaugurar amb un gran èxit de convocatòria.

El proper tast, ara que arriben les festes nadalenques, estarà inspirat precisament en el Nadal, ja que esdevindrà un tast de vins dolços i escumosos per maridar amb les postres típics d’aquestes dates, com ara els panetone i els torrons, en aquest cas els artesans de Can Cairó.

La sommelier ha escollit 5 vins per degustar i maridar, el primer d’ells serà un vi escumós elaborat pel mètode tradicional, el que coneixem com a cava, el segon serà un vi ancestral, que és aquell vi que s’embotella i tapa abans que finalitzi la fermentació alcohòlica, perquè aquesta finalitzi en ampolla. El tercer es tracta d’un vi generós, que com el seu nom indica és un vi especial de molt i generosa graduació, i finalment dos vins dolços per fer-ho més rodó.

Aquest segon tast es portarà a terme el proper dijous dia 22 de desembre, a les 20 hores, a porta tancada, ja que és els dijous és el dia marcat com a festiu per descans del personal de La Fraternal.

Inscripció al tast de vins
Per poder participar en aquest tast s’ha de formalitzar la inscripció trucant al telèfon 680 20 87 67 (Laura Serrano) o bé contactar amb la pròpia sommelier pel seu compte d’Instagram: @losvinosdelaura.