Roses Cultura

La Fundació Roses Contra el Càncer celebrarà el seu 25è aniversari homenatjant a la societat

Voluntaris, col·laboradors, patrocinadors i tota persona que en algun moment ha ajudat als pacients i familiar oncològics de Roses seran homenatjats en l’acte d’aniversari perquè “la Fundació som tots”

Aquest any la Fundació Roses Contra el Càncer celebrarà 25 anys des la creació. La celebració tindrà lloc el proper dissabte, 16 de setembre, al Teatre Municipal de Roses.

Esdevindrà un acte senzill però a la vegada molt important per aquesta entitat, perquè tot i ser petita ha estat capaç de destinar, durant un quart de segle, milers i milers d’euros tant per ajudar a totes aquelles persones, pacients oncològics i familiars, com per becar molts d’estudis a la recerca d’una solució a les múltiples variants que té aquesta malaltia.

“I això ha estat gràcies, sobretot, a la població de Roses, però també d’arreu de la demarcació de Girona, gent que ha fet possible, tant econòmicament com amb el seu treball, que la Fundació hagi portat a terme tant de projectes destinats a millorar la qualitat de vida dels malalts i hagi becat a l’Institut d’Oncologia de Girona per realitzar molts d’estudis a la recerca d’una cura”, assenyalen des de la Fundació Roses Contra el Càncer.

I en aquest sentit, la presidenta de l’entitat socio-oncològica, Núria Páramo, afirma que “serà un acte obert i gratuït per poder agrair a tothom que ens ha ajudat a arribar a aquests 25 anys, des de les nostres fundadores, passant pels nostres voluntaris i voluntàries, col·laboradors i patrocinadors fins arribar a la societat en general, així com als pacients i familiars que hem pogut ajudar durant tot aquest temps”.   

Així, tots els vilatans i vilatanes de Roses tenen una cita el pròxim 16 de setembre, a les 20 hores, al Teatre Municipal de Roses. Cita per la qual s’ha de reservar entrada clicant AQUÍ.