La Fundació Roses Contra el Càncer dona les gràcies als rosincs que li van donar de manera espontània més de 15.000 €

Fundació Roses Contra el Càncer

Aquest número va coincidir, en les seves dues últimes xifres, amb el primer premi de la Loteria de Nadal

I és que espontània va ser la solidaritat dels vilatans en no voler cobrar la Loteria de Nadal per donar, així, un total de 15.285 euros a la Fundació Roses Contra el Càncer

Fundació Roses Contra el Càncer
Aquest número va coincidir, en les seves dues últimes xifres, amb el primer premi de la Loteria de Nadal

La Fundació Roses Contra el Càncer ven cada any una participació de Nadal, i sempre amb el mateix número, el 18.998. Una venda dels números de la sort que esdevé una altra via per recaptar fons destinats als pacients i familiars als que atén l’entitat social.

Les participacions es venen al preu de 5 €, dels quals 0,80 cèntims queden de benefici per a la Fundació.

I durant l’any passat els voluntaris i voluntàries de l’entitat sòcio-oncològica van vendre un total de 2.761 participacions, és a dir, al voltant de 55 talons venuts, que van significar 2.208,80€ de benefici, quantitat molt ben rebuda per la Junta de l’entitat.

Però la sort va tocar a la porta de la Fundació, perquè les últimes dues xifres del número que cada any venen, 18.998, va coincidir amb les dues últimes del primer premi de la Loteria de Nadal que, recordem, va ser el 71.198. Per tant, tots els vilatans que van comprar una participació els va tocar, per cadascuna, 25,20 € de premi.

I quan diem que la sort a la porta de la Fundació Roses Contra el Càncer és perquè molts dels rosincs i rosinques van decidir no cobrar el seu premi, en la seva totalitat o bé només una part, per donar-los a l’entitat sòcio-oncològica, el que significa un total de 15.285 euros.

Una solidaritat espontània per la qual la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, dona “una i mil vegades les gràcies a la ciutadania, gràcies perquè mai ens fallen, i gràcies perquè en aquesta ocasió ha estat una solidaritat inesperada, una solidaritat molt agraïda, la qual destinarem als projectes que sempre portem a terme envers als malalts i familiars, i en lluitar en la investigació de la malaltia”. 

En total la Loteria de Nadal va donar a la Fundació 17.493,80 euros, que és la suma de les participacions no cobrades pels vilatans i el benefici de totes les butlletes venudes.