La Fundació Roses contra el Càncer enceta una campanya de disseny de collarets i polseres per recaptar fons

Fundació Roses contra el Càncer

Voluntàries de la Fundació Roses contra el Càncer van començar a fer polseres, collars i clauers solidaris al 2014 / Foto arxiu

Collarets i polseres dissenyades per Rosa Grau i realitzades per les voluntàries de la Fundació Roses contra el Càncer que es poden adquirir al preu de 10 €

Fundació Roses contra el Càncer
Voluntàries de la Fundaciço Roses contra el Càncer en ple procés de la realització de les polseres

Un nou projecte, una nova campanya, ara que arriben les festes de Nadal, és la que ha posat en marxa la Fundació Roses contra el Càncer per recaptar fons per investigar i lluitar contra el càncer, a la vegada que ajudar als malalts i familiars.

Una iniciativa que consisteix “en la realització de braçalets i collarets ideals per regalar en aquesta època de Nadal, i que es poT adquirir el conjunt al preu de 10 euros. I el que només vulgui el collaret, a 6 €”, va explicar la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer.

Per portar a terme aquesta campanya l’entitat oncològica de Roses es va posar en contacte amb la Rosa Grau, voluntària de la Fundació i que va ser l’encarregada de dissenyar els diferents models de les polseres i collars, “vaig pensar en un disseny que no fos complicat de realitzar, que fos econòmic i que fos agradable i maco per lluir”, va afirmar Grau.

Així, ahir a la tarda, al voltant d’una desena de voluntàries, van començar a fer els collarets i polseres realitzats “bàsicament de cotó especial per a collars, pedres i metall amb els que es fan diferents combinacions”, va explicar la dissenyadora.

Aquest collars i braçalets ja es poden adquirir a la seu de la Fundació Roses contra el Càncer, al carrer Pescadors nº 13, però quan es posaran a la venda fora de l’entitat serà aquest al teatre de Roses a partir de les 18 hores, què és quan se celebrarà el concert anual benèfic de la Fundació, que anirà a càrrec del Cor de Veus Blanques i el Cor Zongora de l’EMMPAC que oferiran Nadal a ritme de swing.

I a partir de diumenge seran molts d’establiments i botigues que disposaran de les collars i polseres per vendre-les, “ja que hi ha molts de comerços que ens han demanat si en podien tenir per posar-les a la venda”, van assenyalar tant la presidenta de la Fundació com la dissenyadora dels collarets i braçalets.