La Fundació Roses Contra el Càncer fa oficial el relleu a la seva presidència

Fundació Roses Contra el Càncer

A l'esquerra, la presidenta sortint, Pilar Serra, donant el relleu a la presidenta entrant de la Fundació Roses Contra el Càncer, Núria Pàramo

Núria Páramo es posa al capdavant de la Fundació agafant el relleu de Pilar Serra, que fa un pas al costat per continuar treballant des de la Junta

Ja fa dies que el canvi a la presidència de la Fundació Roses Contra el Càncer és un fet, però, com la pandèmia de la Covid-19 ho ha trastocat tot, no es va fer públic aquest relleu fins ahir, en un petit acte que es va dur a terme la seu de la Fundació per fer-ho oficial.

I després de 8 anys com a presidenta, és a dir, equivalent a dues legislatures, Pilar Serra ha decidit donar un pas al costat perquè “és l’hora de donar al relleu, i crec que ara era el moment per donar pas a gent més jove”.

Han estat 8 anys intensos de Pilar Serra com a presidenta en la que el principal objectiu ha estat ajudar als malalts i familiars de càncer organitzant diferents accions al llarg de l’any, com a ara la fideuada a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, el sopar anual amb l’assistència d’empresaris i personalitats de la medicina de la demarcació de Girona, o el concert de Nadal, entre d’altres. “Sí, estic contentíssima de la feina que s’ha fet i de les persones que han estat amb mi a la Junta, amb les que m’he sentit molt recolzada amb tot el que hem fet i, com no, de les treballadores i les voluntàries de la Fundació”, ha afirmat la presidenta sortint, que ha volgut “agrair a totes les persones que ens han ajudat durant tot aquests 8 anys i que espero que continuïn fent-t’ho”.

I la persona que ha agafat el relleu de la Pilar Serra no és una desconeguda de la Fundació Roses Contra el Càncer, ja que la Núria Páramo ja en formava part de la Junta de l’entitat, la qual ha decidit posar-ser al capdavant de l’entitat “perquè m’il·lusiona, ja fa anys que treballem junts, hi ha molta bona sintonia entre els membres de la Junta, dins la qual hi ha molta il·lusió i ganes de treballar per ajudar als demés”.  

“De fet -ha significat la Núria- “jo soc una representació d’aquesta Junta, que som un grup molt ben avingut on tots tirem del carro”. I els objectius que s’ha marcat Núria Páramo com a presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer “és continuar la tasca que ha portat a terme la Pilar durant aquests 8 anys, perquè que res ha de canviar la forma de treballar”.

La Núria Páramo, que ha volgut donar “les gràcies tant a Pilar Serra com a la seva antecessora, l’Assumpció Llach per tota la feina que han fet”, estarà acompanyada a la directiva de la Junta de la Fundació per Jaume Guitart com a vicepresident, la Irene Giner com a Secretaria i la Lola Camps com a Tresorera.