La Fundació Roses Contra el Càncer fa una crida a la ciutadania per a no quedar-se sense el pack de la fideuà

Fundació Roses Contra el Càncer
Un rosinc recollint el pack de la fideuà a l'Aula Gastronòmica de Roses

Les reserves van a bon ritme i des de la Fundació no volen que ningú es quedi sense poder assaborir la seva fideuà anual per recaptar fons, que enguany canvia de format i cadascú l’elaborarà a casa

250 packs composats per un 1 litre de Fumet dels Pescadors de Roses, 200 grams de marisc, fideus, vi, postre i un davantal, i tot per només un donatiu de 25 euros, són els que han preparat la Fundació Roses Contra el Càncer.

I moltíssimes persones ja han fet la seva reserva o bé han anat a l’Aula Gastronòmica a recollir el pack de la fideuà, per aquest motiu el vicepresident de la Fundació Roses Contra el Càncer, Jaume Guitart, fa una crida a la ciutadania a afanyar-se “per a que ningú es quedi sense el pack”, assenyalant que “que també poden a recollir-lo sense fer la reserva fins esgotar les existències”.

On i quan adquirir el pack de la fideuà popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

Des del 24 de maig i fins a l’11 de juny es pot fer la reserva del pack a través de la web de la Fundació, del 7 al mateix 11 de juny es podrà recollir el pack a l’Aula Gastronòmica.
Cal destacar, però, que també es podrà comprar el pack gastronòmic sense haver fet la reserva prèvia fins esgotar les existències.

Elaborar la fideuà a casa seguint els passos del xef

Si volem elaborar la fideuà seguint els passos del xef que col·labora amb la Fundació només cal seguir les seves indicacions mentre ell mateix en fa una a l’Aula Gastronòmica de Roses i que se retransmetrà per streaming a la través del canal de Youtube @RosesContraelCancer i del Facebook @fundacioroses.
Unes indicacions que es podran seguir el dia 13 de juny a les 12 hores per tal que ens surti una fideuà per xuclar-nos els dits.

Què passa si no es pot seguir en directe per
streaming el dia 13?
Doncs, res, no passa absolutament res, perquè quedarà gravat per poder visionar les indicacions del xef qualsevol altre dia. Només caldrà anar al de Youtube @RosesContraelCancer, per fer la fideuà quan es vulgui.