La Fundació Roses Contra el Càncer posa en marxa la Campanya de Protecció Solar 2013

Campanya Protecció Solar 2013

Demà 13 de  juny se celebra el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de pell, com a commemoració d’aquest dia, la Fundació Roses Contra el Càncer  posa en marxa la Campanya anual de Protecció Solar

Campanya Protecció Solar 2013Aquesta campanya te l’objectiu de donar a conèixer, entre els més petits, consells pràctics per aprofitar els efectes beneficiosos del sol i evitar els seus efectes nocius, i d’aquesta manera aprendre hàbits saludables per a protegir-se del sol.

És important recordar que la nostra pell té memòria, acumula els estralls que ha sofert, i els problemes poden sobrevenir molt de temps després d’haver deixat de prendre el sol.

El 80% dels casos de càncer de pell es poden prevenir evitant una exposició excessiva al sol i les cremades cutànies que pot provocar.

La Fundació Roses Contra el Càncer, amb la col·laboració de la FECEC (Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer), l’ICO (Institut Català d’Oncologia) i ISDIN, distribueix més de 500 tríptics informatius i mostres de protecció solar entre tots els nens de 1r i 2n curs de primària de les escoles de Roses.