La Fundació Salut Empordà va participar per primer cop a la Fira d’Ocupació TreballemGi de Girona

Fundació Salut Empordà
L'estand de la Fundació Salut Empordà a la Fira d’Ocupació TreballemGi de Girona

La Fundació Salut Empordà va poder contactar amb candidats d’auxiliar d’infermeria, tècnics de diversos serveis sanitaris, socials i d’administració, entre d’altres futures  vacants

La Fundació Salut Empordà (FSE) va participar per primer cop a la Fira d’Ocupació TreballemGI de Girona, que va tenir lloc dimecres a l’Auditori de Girona, i la valoració de l’experiència va ser molt positiva, ja que la FSE va poder contactar amb candidats per a futures vacants d’auxiliar d’infermeria, professional de serveis centrals, tècnic de diversos serveis, com pot ser el d’Anatomia patològica, treballador/a social i administratiu/va.
La seva presència a la Fira va permetre a l’entitat establir contactes estratègics amb diverses associacions, institucions i administracions del territori relacionades amb el sector de l’ocupació i la inserció laboral.

La FSE va voler ser present en aquesta fira d’ocupació de Girona després del bon resultat que va tenir la participació a l’edició altempordanesa, que va tenir lloc a Figueres al mes de març.
Des del Departament de Recursos Humans de la Fundació -que gestiona l’Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i l’ABS l’Escala-, es considera que aquest tipus d’espais aporten un valor afegit en el procés de selecció de personal, ja que permeten el tracte directe amb el candidat abans que aquest enviï el currículum, facilitant el retorn d’informació per ambdues parts.

La fira TreballemGi està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, el Departament d’Educació i el Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquesta ocasió ha comptat amb 38 empreses de diferents sectors com la sanitat, els serveis o la indústria, que oferien 150 llocs de feina.

TreballemGi comptava amb l’èxit de les tres edicions anteriors celebrades a Blanes, Figueres i Girona, donat el seu impuls per ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en noves incorporacions.