La Fundació Vicente Ferrer serà a Roses amb un sopar-espectacle solidari

Fundació Vicente Ferrer

L’esdeveniment cultural gastrònomic a benefici de la Fundació Vicente Ferrer tindrà lloc a l’Hotel Cala Jóncols de Roses

Fundació Vicente FerrerEl proper dissabte, 19 de juliol, s’organitza a l’Hotel Cala Jóncols de Roses, un sopar amb espectacle solidari a benefici de la Fundació Vicente Ferrer.
L’acte, que serà presentat pel rosinc d’origen alemany, Thomas Spieker, comptarà amb les intervencions del Sr. Jordi Folgado, Director General de la Fundació Vicente Ferrer i de Lancy Dodem, portaveu de l’entitat.
La vetllada consistirà en un sopar on es podrà gaudir d’un espectacle de Bollywood. Així mateix, es realitzarà un sorteig solidàri de productes cedits pels comerços de Roses, destacant la samarreta signada pel jugador argentí del F.C. Barcelona, Lionel Messi, que aquest diumenge disputarà la final del Mundial de Brasil amb la seva selecció contra Alemanya, i d’una obra de l’artista rosinc Joan Comella.
A més, l’empresa Euro-Divers regala 2 packs de 10 immersions a les Illes Maldives.
L’import recaptat amb la venda de les entrades, es destinaran íntegrament al projecte de Construcció d’una Escola.
Els rosincs i rosinques tenen una bona ocasió per passar un dia agradable en un entorn únic i col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer.