La Generalitat promou els ports de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita com “Boutique Ports”

El Port de Roses amb Boutique Sports

“Boutique Ports” és una iniciativa per promoure un itinerari, unes destinacions i uns serveis de qualitat per captar companyies de creuer de luxe

El Port de Roses amb Boutique SportsLa Generalitat promou els ports de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita sota la marca “Boutique Ports”, una iniciativa que posa en relleu el paper d’alguns ports petits de la Mediterrània occidental que reben tràfic de creuers. L’objectiu del projecte és donar a conèixer conjuntament un itinerari i unes destinacions, amb un catàleg de serveis que ofereix elevats estàndards de qualitat als turistes de creuer.

La indústria creuerística evidencia la necessitat que els ports i les destinacions cooperin estretament i es complementin per donar un major valor afegit a l’activitat de creuers. En aquest context,  alguns ports mitjans i petits de la Mediterrània occidental que formen part de l’associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), s’han unit al projecte “Boutique Ports”.

Aquesta iniciativa va adreçada a un públic exigent, d’alt poder adquisitiu que acostuma a viatjar amb creuers de luxe a la recerca de destinacions singulars. Els passatgers podran fer rutes per aquests ports i visitar els encants  culturals, històrics i els valors naturals de les seves ciutats i les seves destinacions.

Les autoritats portuàries, els ports i les institucions que participen en aquesta iniciativa són:

  • Ports de la Generalitat que participa amb els ports de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita
  • Cambra de Comerç French Riviera amb el port de Niça (França)
  • Autoritat Portuària de Balears amb el port de Maó
  • Autoritat Portuària de Piombino i d’Elba amb el port de Portoferraio (Itàlia)
  • Autoritat Portuària del Nord de Sardenya amb el port d’Olbia (Itàlia)
  • Port de Sété (França).