La gent de Roses es reuneix un cop més al voltant de l’arrossada benèfica de FADIR

Arrossada benèfica de FADIR

La gent de Roses tampoc va fallar a la crida de FADIR de recaptar fons mitjançant una arrossada benèfica

Unes 250 persones assisteixen a l’arrossada benèfica anual de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR

Arrossada benèfica de FADIR
La gent de Roses tampoc va fallar a la crida de FADIR de recaptar fons mitjançant una arrossada benèfica

Content i agrait es va mostrar el president de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, Manel Pons, en veure l’envelat de la plaça Frederic Rahola ple de gent per degustar l’arrossada que es va organitzar a benefici de FADIR, “la resposta de la gent de Roses sempre es bona, i diu molt a favor d’aquesta gent de Roses que, tot i que hi ha molts menjars solidaris, com aquest nostre, el de la Fundació Contra el Càncer i d’altres entitats socials, continuen donant resposta, continuen contribuint amb les seves aportacions”.

Una afirmació plenament ratificada durant els darrers anys a casa nostra. Sigui l’entitat que sigui, sigui la causa sigui, la gent de Roses no falla mai. Mai.
I ahir ho van demostrar les 250 persones que es van aplegar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola a les 14 hores per col·laborar amb les seves aportació a que la Fundació d’Ajuda al Discapacitat continuï tirar endavant els seus projectes envers els seus associats.

Cal destacar que a les 2 del migdia va caure un bon xàfec, que convidada a fer de tot menys de sortir al carrer, la qual cosa, sense dubte, va fer que l’envelat no s’emplenés de gom a gom.

Els assistents, un cop ben dinats, es van poder portar cap a casa diferents regals amb el sorteig que es va portar a terme durant l’hora del cafè, gentilesa dels comerços, botigues i empreses de Roses, “als quals estem també molt i molt agraïts perquè ens donen aquests regals de manera altruista i solidària per a que puguem premiar d’alguna manera aquesta solidaritat de la gent de Roses”, va agrair una altre cop Manel Pons.