La gent de Roses se solidaritza amb els animals abandonats

Associació dels Amics dels Animals de Roses
La presidenta de l'Associació dels Amics dels Animals de Roses, Mercè Homs, amb els voluntaris durant la recapte d'aliments al supermercat Condis

Els rosincs donen més de 200 kg de menjar en el recapte d’aliments per a gats i gossos organitzat per l’Associació dels Amics dels Animals de Roses

Associació dels Amics dels Animals de Roses
La presidenta de l’Associació dels Amics dels Animals de Roses, Mercè Homs, amb els voluntaris durant la recapte d’aliments al supermercat Condis

A Roses hi ha gent que té cura dels animals del carrer, sobretot de les colònies de gats, un total de 6, repartides per la Vila i que l’Associació dels Amics dels Animals del municipi s’encarrega d’esterilitzar i donar de menjar. D’això últim se’n ocupa gent anònima que pertany a l’entitat presidida per Mercè Homs. I aquesta gent anònim havia demanat a la seva presidenta   que necessitaven de menjar per poder alimentar als gats.
Però, a banda dels gats també s’hi han gossos, un total de 19, que també passen gana.

Per aquest motiu, l’Associació dels Amics dels Animals de Roses va decidir organitzar un recapte d’aliments per a gats i gossos. Una recollida que es van portar a terme la seva presidenta, Mercè Homs, i els voluntaris de l’entitat al supermercat Condis, de la Gran Via Pau Casals, que va tenir la gentilesa de cedir les seves instal·lacions per poder organitzar el recapte d’aliments.

Un recapte que va anar d’allò més bé, ja que els rosincs i rosinquens es van solidaritzar amb els animals que no tenen llar i viuen al carrer, “sí, estic molt contenta perquè la gent ha respòs molt bé i esperàvem omplir un carro de menjar i al final s’ha superat totes les expectatives i hem omplert cinc carros de la compra”, va afirmar una exultant Homs, després de comprovar que s’havien recollit “aproximadament uns 225 quilos entre pinso i pots de paté per a gats i gossos, i per el que donc gràcies a tota la gent que ha col·laborat i al supermercat Condis per facilitar-nos un espai per poder fer el recapte”.

Uns aliments que aniran destinats “a les nostres colònies de gats més una altra que té un senyora que no és de l’associació però que ens va demanar si la podíem ajudar i una part anirà per alimentar els animals dels que se’n cuida ella”, va dir la presidenta de l’entitat dels animals.

Així mateix, segons Mercè Homs, una part dels aliments també anirà pels gossos dels Amics dels Animals de Roses que hi viuen acollits en un refugi a Figueres.