La gent gran de la Residència Pi i Sunyer de Roses també va representar el seu Pessebre Vivent

Un total de 9 quadres del Pessebre van ser els que van representar ahir, 28 de desembre, la gent gran de la Residència Pi i Sunyer

Pessebre Vivent de la Residència Pi i Sunyer de Roses
Quatre escenes de les 9 que es va composar el Pessebre Viven de la de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Ja fa un grapat d’anys que els avis i àvies de la Residència Pi i Sunyer representa per les festes de Nadal el seu Pessebre Vivent. Ho feien a la sala d’activitats del centre geriàtric, i enguany, com no, han continuat aquest tradició nadalenca amb una variació: que s’ha desenvolupat per diferents indrets de la Residència, “sí, donat a que ara tenim més personal hem fet que els quadres del Pessebre Vivent es desenvolupin per diferents estàncies i despatxos, i també, com no, pel passadís de la planta baixa”, va afirmar el director de la Pi i Sunyer, Josep Marés, el qual és un dels impulsors d’aquest Pessebre.

I un total de 9 quadres van ser els que representar els usuaris de la Residència, acompanyats d’alguns dels seus familiars. Així, per diferents indrets del centre geriàtric es va poder veure, el passat dia 28 de desembre, les escenes típiques d’un Pessebre, és a dir, “la del Mercat, la del Pou, el quadre del Caganer, el de la Granja amb unes oques que també hi col·laboren, del Pescador, del Dimoni, dels Reis Mags, dels Pastors i per últim l’escena del Naixement”, va enumerar Marés.
Escenes que es poden veure a la galeria de fotografies de sota.

El director de la Residència Pi i Sunyer va afirmar que els avis i àvies “sempre estan predisposats a col·laborar en tot allò que els proposem i, ara, en aquestes festes de Nadal que són unes dates especials, encara més”, i es que Josep Marés és conscient que quant més activitats es facin al centre geriàtric, més qualitat de vida gaudiran els seus usuaris.

I per aquest motiu Marés, a l’igual “que els meus companys”, els hi agrada implicar-s’hi en totes les iniciatives que s’organitza a la Residència Pi i Sunyer envers la gent gran que hi viu en ella.

I aquest Pessebre Vivent va ser un clara mostra d’això, de tenir cura, veritable cura i dedicació per tenir activa a la nostra gent gran.