La gent gran de Roses estrena nou llargmetratge: “Un sopar amb difunt”

"Un sopar amb difunt"

L’elenc de “Un sopar amb difunt” compte amb un total de 10 actors de la 3ª edat de Roses, però també Vilajuïga i Pau

El proper dijous, 9 de juliol, el Teatre Municipal de Roses projectarà l’estrena de “Un sopar amb difunt”, la nova pel·lícula llargmetratge realitzat pels participants del taller de cinema de la gent gran organitzat per l’Àrea d’Acció Social de Roses.

El Taller de Cinema permet conèixer el procés d’elaboració d’una pel·lícula, endinsant-se en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d’una peça d’aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc). Totes les sessions es realitzen sota l’assessorament i guiatge dels professionals de La Tramoia, empresa especialitzada en el gènera. La proposta permet a més, que la gent gran continuï la seva formació i es mantingui activa amb propostes culturals que faciliten la seva socialització i creativitat.

Enguany, l’activitat s’ha obert a la gent gran de municipis propers a Roses, i ha comptat amb un total de 10 participants, de Roses, Vilajuïga i Pau. Des de la primera edició del taller (2016), s’han realitzat ja la gravació d’un curtmetratge (“L’ocell de plomes blaves”, 2017) i d’una pel·lícula (“El gran home”, 2018).

El film resultant de les sessions dutes a terme des de la passada tardor, es podrà veure el proper dijous, 9 de juliol, en un acte obert al públic al Teatre Municipal de Roses. Durant la projecció es mantindran les mesures de seguretat anti-Covid establertes i es recorda als assistents que cal assistir-hi amb mascareta.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores i l’accés és lliure.