La gran final del primer ‘Talent Show’ d’Empordà TV, ‘Efecte Tramuntana’, s’emetrà aquest nit

Efecte Tramuntana

Els concursants que van participar a la gran final d'Efecte Tramuntana que es va enregistrar el passat dissabte al Teatre Municipal de Roses

Aquesta nit, a les 21:30 hores la TV de Roses emetrà la final del programa ‘Efecte Tramuntana’

Efecte Tramuntana
Els concursants que van participar a la gran final d’Efecte Tramuntana que es va enregistrar el passat dissabte al Teatre Municipal de Roses

‘Efecte Tramuntana’ és el primer ‘Talent Show’ ideat pel periodista David Terrones que va finalitzar dissabte passat al Teatre Municipal de Roses, esdevenint el programa revelació de la temporada d’Empordà TV.

Joves talents provinents d’arreu van participar per mostrar el que saben fer dalt d’un escenari. I de tots els participants, un tota de 38, el jurat va seleccionar

Durant el transcurs d’Efecte Tramuntana es van realitzar tres càstings a Navata, Roses i Figueres de més de 4 hores de durada, i en el que van participar 38 concursants per mostrat el seu talent en l’art del ball, la màgia, la cançó i la interpretació, entre registres artístics.

Uns càsting que van derivar en una semifinal que es va portar a terme a La Jonquera, d’on van sortit escollits 5 joves que van passar a la final, juntament amb el favorit dels teleespectadors.

I dissabte passat es va registrar la gran final que es podrà veure aquesta nit, a les 21:30 hores, per Empordà TV, on el gran públic podrà saber per qui es va decantar el jurat, composat pel productor Thomas Spieker, la cantant Anna Gratacós i el director Ernets Ullero, per decidir el primer guanyador o guanyadora d’aquest ‘Talent Show’ de la TV local de Roses.

Podem avançar que va ser una gran final plena de sorpreses, nervis i tensió que tant els concursants, com el jurat i el públic que hi va poder assistir no ho oblidaran en molt de temps.