La Grossa de Nadal dona un cinquè premi a Roses

L’administració nº1 de Loteria de Roses va vendre el nº 02.308 corresponent al cinquè premi de la Grossa de Nadal

La Grossa de Nadal dona un cinquè premi a Roses
L’Àngels Galdón i l’Anna Serra motrant el cinquè premi de la Grossa de Nadal

Un altre cop, i ja van uns quants que l’administració nº1 de Loteria de Roses Loteries Serra, ubicada al carrer Sant Sebastià en confluència amb Francesc Maciá, reparteix la sort en forma de diners a la Vila, perquè ahir a la Grossa de Nadal “amb el número 02.308 vam repartir el cinquè premi”, va afirmar l’Anna Serra, treballadora de l’administració de loteria.
Un cinquè premi “dotat amb 60.000 € la sèrie”, tot i que Serra va assenyalar que “no tenim constància dels dècims que vam repartir”, assegurant que tots els que van vendre “va ser, segurament, per finestreta”.

L’Anna Serra va explicar que “pel que hem pogut comprovar i el que ens han dit aquest número ha estat molt repartit”.
I la veritat és que ha estat així, ja que el 02.308, que van cantar com a cinquè premi a les 11:53h s’han venut 30 sèries. A Pineda de Mar, 17, a més d’altres dècims  localitzats a Alcalá de Henares (Madrid), Telde (Las Palmas), Sevilla, Pozo Alcón (Jaén), Bilbao, Castelló de Rugat (València), Manises (València), Sagunt (València), Besalú, Esplugues, Fraga, Parets del Vallès, l’Hospitalet, Rubí, Girona, Lleida, El Vendrell, Vila-Seca i Roses.