La I Jornada de Portes Obertes del Parc dels Bombers de Roses esdevé en tot un èxit de participació

I Jornada de Portes Obertes del Parc dels Bombers de Roses

Molta gent va assistir a la I Jornada de Portes Obertes del Parc dels Bombers de Roses

La Jornada de Portes Obertes es va organitzar per donar a conèixer les tasques que fan els Bombers envers la població

I Jornada de Portes Obertes del Parc dels Bombers de Roses
Molta gent va assistir a la I Jornada de Portes Obertes del Parc dels Bombers de Roses

Van decidir organitzar una Jornada de Portes Obertes al seu lloc de feinaper donar-nos a conèixer a la gent de Roses i que sàpiguen també les tasques que ferm a part d’extingir incendis”, va assenyalar Antonio Santiago, cap del Parc de Bombers de Roses. Una Jornada que es va celebrar dissabte i la resposta de la gent va ser tal “que es va sorprendre mol gratament la gentada que hi havia per entrar quan vam obrir les portes, va ser molt macu!”, va reconèixer Santiago.

Principalment van assistir nens i nenes, “que eren als que bàsicament anaven dirigides les activitats”, i que acompanyats dels seus pares i mares van poder pujar a una escala de camió de bombers, llançar-se per una tirolina, participar en un castell de fum, escalar per un rocòdrom, o fer punteria amb una màniga d’aigua en una diana amb foc.

Activitats, sobretot, dirigides a que la mainada s’ho passés d’allò més bé, però havien d’altres com una simulació d’un foc en una maqueta del Parc Natural del Cap de Creus que tenen els Bombers a les seves instal·lacions i l’excarceració de persones de dins d’uns cotxes després de patir un accident de trànsit, entre d’altres simulacions, per ensenyar al públic assistent la manera de treballar dels bombers.

En definitiva, va ser una Jornada de Portes Obertes del Parc de Bombers de Roses que va esdevenir en tot un èxit de convocatòria de públic, per la qual cosa “la continuarem fent aquesta Jornada, tot i que encara hem de mirar si ho farem cada any o bé cada dos anys”, va manifestar Antonio Santiago.

Cal destacar que en aquesta I Jornada de Portes Obertes dels Bombers va participar el cos de la Policia Local, així com dels Mossos d’Esquadra.