La II Ruta de senderisme ‘Roses a Peu’ proposa un recorregut panoràmic amb vistes a la Badia de Roses

Badia de Roses
Panoràmica de la Badia de Roses / Foto. Joaquín Carrasco

El proper dissabte 30 de novembre continuen les activitats del programa de senderisme Roses a Peu amb l’excursió “Panoràmica d’una de les Badies Més Belles del Món des de Bufalaranya”.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ja  va posar en marxa, el passat 19 d’octubre, la segona edició de l’activitat de senderisme Roses a Peu, que ofereix la possibilitat de conèixer l’entorn natural i patrimonial de la Vila de mans de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus. El programa es va iniciar el amb un recorregut pel camí de ronda fins a Cala Montjoi i inclou, fins al mes de març, un total de sis visites.

L’inici del recorregut del proper dia 30 tindrà lloc a les 9 hores des del Pavelló Poliesportiu Municipal, punt on també finalitzarà l’activitat. La durada aproximada prevista de tot l’itinerari (de dificultat moderada-alta) és de 5h 30 minuts, anirà acompanyat  d’un guia del Parc Natural del Cap de Creus i transcorrerà a través de camins de la Vinyassa fins al Mas Palou, Coll de Sant Genís, Castell de Bufalaranya i arribada a la Bassa d’en Ponach (Sorrals), per iniciar després el camí de tornada fins al pavelló. 

Turisme de Roses repeteix experiència després de l’èxit de participació assolit el passat any amb aquesta proposta de senderisme, que permet descobrir el territori tot gaudint d’increïbles vistes. La resta de la programació es completarà amb les següents visites: camins d’antuvi fins al punt més alt del Mas Fumats (14 de desembre), ruta megalítica i entre vinyes (18 de gener), de Llop a Norfeu (15 de febrer) i l’excursió entre Cadaqués i Montjoi titulada de Dalí a El Bulli (28 de març).

La durada dels recorreguts oscil·la entre les 4 i les 5.30 h i tenen diferents graus de dificultat. Les activitats són gratuïtes i només cal que els participants presentin, el dia de la sortida, el comprovant d’inscripció realitzat, dur calçat còmode, bastons i aigua.

Les inscripcions per participar en aquesta ruta, totalment gratuïtes, ja es poden realitzar a inscripcions.roses.cat i al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses.