La iniciativa “Marquem un gol al foc” lliura més de 10.000 € a la campanya #FocEmpordà

Un moment de l'acte de lliurament

Un moment de l'acte de lliurament
Un moment de l’acte de lliurament

Aquest dimarts, al despatx de presidència del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, els promotors de la iniciativa “Marquem un gol al foc” van lliurar un taló amb 10.039,73 euros per ajudar a les iniciatives de la campanya #focempordà que promou la institució comarcal amb l’objectiu de desenvolupar accions de prevenció i de regeneració a tota l’àrea afectada pels incendis forestals de l’estiu passat.

Aquesta iniciativa es va materialitzar el passat 6 de setembre quan més de 2.700 persones es van apropar fins a l’estadi de Vilatenim per participar en la jornada solidària “Marquem un gol al foc”, que va comptar amb la participació del primer equip del RCD Espanyol, l’Estartit femení i diverses seleccions comarcals i provincials que van protagonitzar diversos partits de futbol. La iniciativa estava impulsada pel RCD Espanyol, la UE Figueres i el Setmanari de l’Alt Empordà.

Els diners recollits en aquella jornada, en què els assistents pagaven una entrada de cinc euros i es va obrir una fila zero per aconseguir més fons, i amb la subhasta de diversos objectes cedits per esportistes d’elit i personatges del món de la música, van ser lliurats al president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí. A l’acte hi van assistir, entre altres, el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Manuel Núñez, el president de la Unió Esportiva Figueres, José Antonio Revilla, i el director editorial del Setmanari de l’Alt Empordà, Carles Ayats.

A banda del taló que es va lliurar en l’acte de dimarts al Consell, els organitzadors van decidir realitzar unes ajudes directes a dues famílies afectades pels incendis i que estaven vinculades amb el món del futbol juvenil. Aquestes ajudes han consistit en uns vals bescanviables per productes de primera necessitat i material esportiu.