La instal·lació d’una segona presa de contacte permet la desinfecció amb màquina d’ozó de tots els taxis de Roses

Desinfecció amb ozó dels taxis de Roses

Moment de la instal·lació de la pressa de contacte per a les màquines d'ozó del gremi de taxistes de Roses / Foto: Ajuntament de Roses

Roses instal·la una segona presa de corrent per donar servei a la màquina d’ozó adquirida pel gremi de taxistes de la Vila per desinfectar els seus vehicles després de cada servei

Si el passat dimecres els operaris de l’empresa municipal Rosersa van instal·lar un quadre elèctric a la parada de taxis situada davant del monument al Pescador, a l’avinguda de Rhode, ahir al matí van posar en servei una nova presa de corrent, en aquesta ocasió a la parada de taxis situada a la plaça Catalunya, per a la connexió d’una màquina d’ozó adquirida pel gremi de taxistes. D’aquesta manera, Roses ha completat la instal·lació dels sistemes de desinfecció dels vehicles del servei de taxis de la Vila.

Amb aquesta actuació, Roses compta amb un sistema de desinfecció eficaç per a la totalitat dels seus taxis. Gràcies als equips d’ozó, en finalitzar cada servei, es procedeix a la higienització i esterilització de l’interior dels cotxes abans de realitzar el següent desplaçament amb un nou client, protegint així de possibles contagis tant als clients com als propis professionals del servei.

La desinfecció per ozó té una major efectivitat que les neteges manuals, ja que permet omplir un espai tancat sense presència de persones amb aquest gas d’efectes antibacterians i antivirals, aconseguint arribar allà on no pot fer-ho la neteja manual.