La IV Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza torna a ser un èxit de convocatòria

IV Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza
Moment de la sortida de la IV Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza

La Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza congrega a 375 atletes que van disputar les distàncies de 5 i 10 km, i una setantena de nens i nenes per participar a la Cursa Kids

La Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza va tornar a ser un èxit de participació, perquè en la seva quarta edició es va tornar a quedar a les portes dels 400 atletes participants, xifra límit que s’havia l’entitat organitzadora, el Club Atletisme Roses, per garantir la qualitat d’organització de la prova.

Un nou èxit de convocatòria que constata que la Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza “s’està consolidant, perquè en quatre anys de celebració molta gent que va venir a córrer edicions anteriors tornen a repetir, el que és una molt bona senyal que la prova agrada als atletes”, va manifestar el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, el qual va assegurar que, en principi, i donat el nou èxit de convocatòria “l’any vinent, si tot va bé, hi haurà una cinquena edició de la Cursa Badia de Roses”.

Un èxit que va voler destacar també l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, després de voler “felicitar al Club Atletisme Roses per organitzar-la, ja que és una molt bona cursa i la prova d’això és la gran quantitat de participants que té cada any”.

Albert Reixach en els 5 km, i Enric Roura, en la distància de 10.000 metres tornen a emportar-se el triomf

I si la Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza  va ser un èxit de participació, també ho va ser d’organització, com així es desprèn de les paraules del bicampió de la distància de 5 km (va guanyar-la també al 2017), Albert Reixach, “el recorregut està molt bé, és molt planer i molt bo per fer temps, a més ha fet un dia ideal per córrer”, va dir aquest atleta provinent d’Olot, destacant que “també ha estat súper bé poder passar per la Ciutadella, perquè trenques una mica l’anar corrents tota l’estona per asfalt”.
Reixach va assegurar que “si tot va bé, hi seré a Roses l’any vinent per corre-la un altre cop” i aconseguir el triplet.

Aquesta valoració positiva de la prova la va ratificar el que sí que és tri-campió de la Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza, Enric Roura, en considerar també que “el circuit és molt planer i el dia ha estat fantàstic, sense gens de vent, i el fet de passar per la Ciutadella és molt bonic, així que tot perfecte”.

Roura, provinent de Santa Llogaia, ha guanyat les tres vegades en les que ha participat, els anys 2017, 2018 i 2019 i espera poder ser-hi l’any vinent per “passar un bon matí fent esport” i mirar d’assolir un pòquer de victòries a la distància de 10.000 metres.

Un pòquer, però, que si en té Donaciano Olivas a nivell local, ja que en totes quatre edicions de la Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza ha estat el primer rosinc en creuar la meta.