La jutgessa de pau, Esther Bonaterra, anirà com a nº 2 de la candidatura d’ERC-Ara Roses a les municipals 2019

ERC-Ara Roses
Esther Bonaterra durant el discurs que ha pronunciat després de ser escollida per unanimitat com a nº2 de la candidatura d’ERC-Ara Roses

L’Assemblea d’ERC Roses ha escollit aquest matí, per unanimitat, a Esther Bonaterra com a nº 2 de la llista republicana i per la qual cosa ha hagut de renunciar al càrrec de jutgessa de pau  

ERC-Ara Roses
Esther Bonaterra durant el discurs que ha pronunciat després de ser escollida per unanimitat com a nº2 de la candidatura d’ERC-Ara Roses

Per unanimitat. Esther Bonaterra ha rebut el suport de tota la militància de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Roses durant l’Assemblea que s’ha celebrat aquest matí, i serà la número 2 de la candidatura que encapçala Joan Plana per assolir l’alcaldia de Roses.

D’aquesta manera, a diferència dels comicis locals de 2015, quan els dos primers de la llista van ser homes (Joan Plana i Èric Ibáñez) la llista d’ERC serà de cremallera, és a dir, alternarà homes i dones amb l’objectiu de ser totalment paritària.

Bonaterra després de ser l’opció més votada, en un breu discurs que ha pronunciat, ha manifestat sentir-se “molt agraïda, molt il·lusionada, i també molt conscient del repte que assumeixo per aquest nomenament, i per això agraeixo als regidors de Esquerra Roses que hagin confiat en mi per ocupar aquest lloc”.
Un repte que afrontarà des de la perseverança i treball, ja que segons ha manifestat, “els que em coneixeu sabeu que soc perseverant i treballadora”

En clau política ha destacat que “des de l’Ajuntament hem de recuperar l’ambició i revertir la desafecció de la ciutadania, per això hem de representar a tots els nostres conciutadans, vinguin d’on vinguin, siguin com siguin i pensin com pensin”.

El cap de llista d’ERC Roses, Joan Plana, ha assegurat un cop s’ha ratificat a Esther Bonaterra com a número 2, que “ens congratula molt que l’Esther s’hagi volgut unir al nostre equip. Ella és la peça que li faltava al projecte republicà per ser més fort i arribar al màxim de gent possible”, afegint que “tenim molt clar quin ha de ser la Roses del present i la de futur, i per fer-ho encarem les municipals d’aquest mes de maig amb més força que mai i amb el convenciment que podem aportar el millor per a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Esther Bonaterra, nascuda l’any 1962, treballa actualment com a comercial del diari El Punt-Avui, té experiència en diferents empreses del sector immobiliari i ha estat jutgessa de pau a Roses des del 2017, càrrec al qual ha renunciat per formar part de la llista d’ERC-Ara Roses.