La Llista de la Compra: 5 hipermercats de Roses pugen 30 cèntims el preu de l’oli

La principal diferència de preu que ens hem trobat aquest mes de novembre respecte a l’octubre ha esta l’augment de 30 cèntims d’euro en l’ampolla d’oli d’un litre. Tant en el de sabor suau com en el d’intens, els hipermercats Bon Preu, Spar, Lidl, Condis i Mercadona han incrementat, de manera important, el preu del seus olis de marca blanca. Una pujada que en un dels casos arriba a gairebé 3 euros, quedant-se en 2,99.

La farina i la sal són dos productes que no veuen modificat el seu cost. Així, tots els hipermercats mantenen el mateix preu al novembre que a l’octubre.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ”marca blanca”. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 30 de novembre de 2012

30_novembre_2012

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc elmés car.

Pot de vidre de entre 400 i 500 grams

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents i s’ha escollit la més econòmica