La Llista de la Compra: els supermercats de Roses ja han enfilat el preu del litre d’oli per sobre els 3 euros, pararan aquí?

La Llista de la Compra

Tots centres comercials, menys dos, superen amb escreix la barrera dels 3 euros en el preu del litre d’oli

Nou grans centres comercials té Roses. Bé té més, però de la mateixa franquícia. I tots, menys el DIA, el Carrefour, el LIDL i el Spar, tenen el preu de litre d’oli (sempre de la marca blanca del súper) al preu de 3,10 euros.

Els dos primers centres comercials esmentats més amunt el tenen a 2,99 euros. El tercer a un cèntim més barat, a 3,09 euros, i el quart és el que se’n porta la “medalla d’or”, situant aquest producte culinari de primera necessitat en 3,25 euros.

O sigui, encara no ha arribat l’estiu. Encara no ha arribat al temporada alta de turisme, al mes d’agost. Estem a l’abril. Això vol dir què quan arribi el gruix de turistes el preu de l’oli a pujarà encara més a Roses, o els supermercats pararan aquí?

Com deia aquell: “S’admeten apostes”.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres a la tarda del 24 d’abril de 2015

La Llista de la Compra

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca
*** Pollastre fresc (no envasat)
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.