La Llista de la Compra: Els supermercats de Roses tenen en compte la ‘costa de gener’ i baixen el preu del kg de pollastre

El kg de pollastre baixa de preu o bé es manté el del mes passat a tots els supermercats de Roses

El mes de gener és un mes difícil de passar, econòmicament parlant, després de les despeses que suposen les festes de Nadal. Per això se’n diu la ‘costa de gener’ perquè costa, valgui la redundància, arribar a finals de mes.
Una circumstància que sembla ser que han tingut en compte els supermercats de Roses, ja que els que no han mantingut el preu del kg de pollastre respecta a l’últim mes de 2014, l’han baixat.
Una rebaixa que en alguns casos arriba als 0,10 cèntims d’euro per situar-se als 2,15 €.

En canvi, però, el producte que ja pujat un xic més el seu preu ha estat aquell el qual ho necessitem per cuinar el pollastre, és a dir l’oli. I ha pujat en els supermercats que ho tenien més barat. Així, ara el preu del litre d’oli, tant intens (1º) com suau (0,4º) es situa entre els 2,89 i els 2,99 euros.
Cal destacar que en el Carrefour hi ha una oferta d’oli Verge Extra de la marca CooSur al preu de 2 euros el litre, i d’oli Verge de la marca Carbonell a 2,75 el litre si es compren dues ampolles.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres al matí del 30 de gener de 2015

La Llista de la Compra

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca
*** Pollastre fresc (no envasat)
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.