La Llista de la Compra: Les patates, ‘tirades’ de preu als supermercats de Roses

La LLista de la Compra

Significativa la baixada de preu als supermercats de roses del quilo de patata anomenada ‘blanca’, la majoria per sota dels 50 cèntims

Una bossa de 5 kg de patates la podem comprar a Roses a 1 euro i 69 cèntims. És l’oferta que, des d’ahir dilluns i fins al proper dimecres, es pot trobar als supermercats Caprabo de Roses. Un preu que suposa que per 0,33 cèntim tens un quilo de patates. El centre comercial Charter no arriba a aquesta rebaixa, però s’aproxima, ja que per 1 € i 99 cèntims també es pot comprar una bossa de 5 quilograms.

La resta de supermercats també han rebaixat els seus preus pel que fa a les patates ‘blanques’, tot i que sense arribar a la baixada dels dos centres comercials esmentats.

I si el tubèrcul es pot trobar a molt bon preu, el mateix passa amb el quilo de tomàquet madur. Els 9 hipermercats de Roses, excepte dos, i un d’ells perquè és de tomàquet de branca, baixen de l’euro el quilo (vegeu taula).

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el divendres al matí del dia 29 d’agost de 2014

La LLista de la Compra

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi han de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.