La Llista de la Compra: A l’estiu es congelen els preus als 9 supermercats de Roses

La Llista de la Compra a Roses

Un euro el litre d’oli i 99 cèntims els 250 grams de cafè són algunes de les ofertes que hem trobat fent La Llista de la Compra

Juliol, temporada alta de l’estiu. Època on es concentra, juntament amb l’agost, major nombre de turistes. No per això la vida és més cara. Al menys pel que respecta al menjar, ja que no ha hagut cap diferència de preu al juliol respecta al mes de juny en els 31 productes de La Llista de la Compra. Les úniques variacions significatives s’han donat en productes com les patates blanques, les vermelles i el tomàquet.

Dos ampolles d’oli al preu dos euros cadascuna

Destacar, per exemple, que al supermercat Charter el quilo d’arròs ha baixat fins vorejar la barrera del 60 cèntims, situant-se a 0,62 €.

Cal assenyalar també que preu del litre de l’oli, tant a la varietat suau (0,4º) com la d’intens (1º) no ha tingut cap variació a destacar, tot i que, per exemple, en el Supermercat Carrefour, hi ha l’oferta que si es compra dues ampolles surt cadascuna a 2 euros. En canvi, si només s’adquereix una el preu s’enfila als 2,55 €.

I els 250 grams de cafè del centre comercial d’alimentació del DIA es pot trobar per menys d’un euro, concretament a 0,99 cèntims.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats el dissabte al matí del dia 26 de juliol de 2014

La Llista de la Compra a Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
** Tomàquet de branca
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.