La màgia d’Aladdin envairà el Carnaval de Roses amb Los Nenucos

Carnaval de Roses 2019
9 Aladdins de Los Nenucos que estan fent màgia amb la seva carrossa

El conte d’Aladdin, amb la bella Jasmin i el malvat Jafar el llegiran Los Nenucos pel Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2019
9 Aladdins de Los Nenucos que estan fent màgia amb la seva carrossa

Per votació popular la colla Los Nenucos va decidir disfressar-se enguany “d’Aladdin, però del conte d’Aladdin, no del país, que el país és d’Alicia”, ens va rectificar el cap de colla de Los Nenucos, David Gómez, en equivocar-nos i dir país en lloc de conte. N’hi ha gent que té la susceptibilitat a flor de pell, i ens sembla que aquest cap de colla és un d’ells.
Així que a partir de llavors cada cop que volíem preguntar-li quelcom respecte a la colla ens pensàvem molt les paraules per no “cagar-la”. Fins i tot va arribar el punt que en David ens va dir “però, tiu, t’has quedat mut o què?, pregunta!”.

I ens vam atrevir i li vam preguntar com estant decorant la seva carrossa (que ha sortit del conte d’Aladdin, no del país d’Aladdin), i el cap de colla de Los Nenucos va dir que “estem fent el disseny de la làmpada del geni i també un castell… I tot plegat volem que el resultat final escenifiqui la part rica i la part pobre del conte d’Aladdin”.

Hi haurà part rica i part pobre en aquesta carrossa com en la vida real, perdó, perdó, com en qualsevol conte real, i també hi haurà una part bona escenificada “per les disfresses d’Aladdin que portarem els homes i la disfressa de Jasmin, la princesa, amb la que es disfressaran les dones”, i una part dolenta que es veurà “a la carrossa amb la figura del dolent que és en Jafar, el Gran Visir del Sultán”, va explicar Gómez

La colla Los Nenucos no van poder disposar de Barraca per la Festa Major per motius que no venen a conte (mira, David, hem dit conte). Unes barraques que els ajuda a costejar els despeses, però, tot i això aquesta colla no ha pujat la quota per participar-hi, “cadascú paga 145 euros que els dona dret a menjar, beure, la disfressa -modista a part- i l’arròs”, va afirmar el cap de colla.
I a més, a més afegint que de Nenucos són una quinzena menys de membres, ja que de 90 africans del 2018 han passat al s 75 Aladdin i Jasmin que seran enguany… Ara entenem perquè es disfressen d’Aladdin, per la seva màgia! Ni votació popular ni res, perquè si no és amb màgia no entenem com els ha sortit els números… I entendreu el que diguem quan vegeu el conte d’Aladdin.

Per tant, no diguem cap mentida en afirmar que la màgia d’Aladdin envairà el Carnaval de Roses amb Los Nenucos.